Telekom Romania scoate la vânzare 3 proprietăți din centrul Bucureștiului, și anume: Palatul Telefoanelor, clădirea Tandem și proprietatea din strada Matei Millo, având un...

2014.09.24 harta proprietati vanzareTelekom Romania scoate la vânzare 3 proprietăți din centrul Bucureștiului, și anume: Palatul Telefoanelor, clădirea Tandem și proprietatea din strada Matei Millo, având un preț de pornire de 21.600.000 euro. Decizia a fost luată ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietăți imobiliare.

Valoarea de piață a pachetului este la nivelul altor proprietăți similare ca dimensiune și relevanță și a fost stabilită de evaluatori independenți. Tranzacția va fi derulată prin intermediul unei licitații, iar câștigătorul va fi entitatea cu cea mai avantajoasă ofertă atât în ceea ce privește prețul, cât și alte condiții relevante în context.

Pentru a participa în licitație, entitățile interesate trebuie să furnizeze o scrisoare de garanție și să depună ofertele până la data de 20 octombrie 2014. Pentru Palatul Telefoanelor, Telekom Romania Communications S.A. va urma toți pașii juridici prevăzuți de legislația în vigoare privind monumentele istorice.

,,Strategia noastră imobiliară este în linie cu scopul nostru de a deveni furnizorul convergent numărul 1 de servicii de telecom si divertisment din România. Aceasta presupune să ne concentrăm atenția asupra activităților noastre principale și să capitalizăm activele din zone secundare, inclusiv portofoliul imobiliar”

Andreas Grünewald, Director Executiv Managementul Aprovizionării, Telekom Romania Group

Palatul Telefoanelor este construit în stilul art deco și are un teren de 1.893 m² și o suprafață totală construită la sol de 1.702 m². Proprietatea Tandem are un teren de 5.039 m² și o suprafață totală construită la sol 2.030 m², în timp ce proprietatea Matei Millo are un teren de 1.783 m². Întreaga listă a proprietăților de vânzare sau închiriere este disponibilă pe site-ul dedicat: www.realestate.telekom.ro/ro/.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: