Pacific Rim, lider de box office internaţional Pacific Rim, lider de box office internaţional
Spectaculosul film de acţiune al regizorului Guillermo del Toro, Cercul de Foc (Pacific Rim) s-a clasat pe primul loc în box office-ul internaţional după... Pacific Rim, lider de box office internaţional
PacRim_70x100_ROrSpectaculosul film de acţiune al regizorului Guillermo del Toro, Cercul de Foc (Pacific Rim) s-a clasat pe primul loc în box office-ul internaţional după weekendul trecut, conform departamentului de Distribuţie Internaţională al Warner Bros. Pictures.

Cu un public extrem de încântat şi nenumărate critici favorabile din partea presei de specialitate, Cercul de Foc a înregistrat rezultate neaşteptat de mari, însumând o impresionantă sumă de 35.3 milioane de dolari în, 50 de teritorii şi 9.610 ecrane, odată cu lansarea încurajatoare din Franţa, Germania, Hong Kong şi Elveţia. Filmul a trecut de pragul de 100 de milioane de dolari după doar 10 zile de la lansare, ajungând acum la 111 milioane de dolari la nivel internaţional. Adunând şi totalul încasărilor de la box office-ul american, filmul ajunge la 179.3 milioane şi devine astfel cel mai de succes film lansat vreodată de Guillermo del Toro.

“Suntem încântaţi că publicul internaţional a plasat Cercul de Foc pe primul loc”, a declarat Sue Kroll, Preşedintele de Marketing şi Distribuţie Internaţională al Warner Bros. Pictures. “Este un film care conţine toate ingredientele succesului – monştri şi roboţi uriaşi, acţiune la cote epice, dar şi comic, zâmbete şi o poveste umană emoţionantă. Guillermo a realizat un film grandios pentru ca publicul să se distreze toată vara şi sperăm ca reacţiile pozitive ale acestuia să aducă şi mai mulţi curioşi în cinematografe, atât în Statele Unite, cât şi la nivel mondial.

Kwan Vandenberg, Preşedinte al Distribuţiei Internaţionale de la Warner Bros. Pictures, a adăugat: “Cercul de Foc cucereşte spectatori din toată lumea şi ne aşteptăm la rezultate la fel de bune şi pentru lansările care urmează în China, Spania, Japonia şi Brazilia. Cu o distribuţie internaţională, decoruri uriaşe şi efecte vizuale senzaţionale, filmul este un adevărat deliciu pentru publicul de toate vârstele.

Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures prezintă filmul Cercul de foc, în regia cunoscutului cineast Guillermo del Toro.

Când legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele Kaiju, încep să atace omenirea, un război interminabil va provoca milioane de victime şi va consuma aproape toate resursele Pământului. Pentru a lupta împotriva giganţilor Kaiju au fost create arme speciale: roboţi imenşi, numiţi Jaeger, care sunt controlaţi simultan de câte doi piloţi, ale căror minţi sunt unite printr-un pod neuronal. Chiar şi Jaegerii se dovedesc însă a fi aproape lipsiţi de apărare în faţa nemiloşilor Kaiju. Pe punctul de a fi invinse, forţele care apără rasa umană trebuie să apeleze la un fost pilot (Charlie Hunnam) şi la un începător (Rinko Kikuchi), care vor controla un Jaeger din trecut, aparent inutil. Împreună, aceştia vor fi ultima speranţă a omenirii în faţa apocalipsei.

Cercul de foc îi aduce în rolurile principale pe Charlie Hunnam (TV’s “Sons of Anarchy”), Idris Elba (“Thor”), Rinko Kikuchi (“The Brothers Bloom”), Charlie Day (“Horrible Bosses”) şi Ron Perlman (the “Hellboy” films). Distribuţia este completată de Max Martini, Robert Kazinsky, Clifton Collins, Jr., Burn Gorman, Larry Joe Campbell, Diego Klattenhoff şi Brad William Henke.

Guillermo del Toro (“Pan’s Labyrinth”) semnează regia filmului Cercul de foc după un scenariu de Travis Beacham (“Clash of the Titans”). Thomas Tull, Jon Jashni şi Mary Parent sunt producătorii filmului, iar Callum Greene, producător executiv.

N.red. – Am vizionat deja și recomandăm acest film distribuit de Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, producţia Legendary Pictures/ DDY Production. Cercul de foc poate fi văzut în continuare și în cinematografele din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: