Pachet GlykoLift Ser si Crema cu efect de lifting (cu produs CADOU) Pachet GlykoLift Ser si Crema cu efect de lifting (cu produs CADOU)
Produsele gamei GlykoLift cu efect de lifting sunt recomandate tuturor tipurilor de piele matura (sensibila, normal/mixta sau uscata). Ivatherm foloseste beneficiile glicobiotehnologiei pentru un... Pachet GlykoLift Ser si Crema cu efect de lifting (cu produs CADOU)
Pachet-GlikoLiftProdusele gamei GlykoLift cu efect de lifting sunt recomandate tuturor tipurilor de piele matura (sensibila, normal/mixta sau uscata).

Ivatherm foloseste beneficiile glicobiotehnologiei pentru un spectaculos efect de lifting. Glicanii- zaharuri complexe- stimuleaza fibroblastii pentru producerea colagenului.

Noua gama anti-aging GlykoLift contine un cocktail de ingrediente active cu efect anti-aging global: Glykokine Factor S si Alge brune cu efect de stimulare a productiei de colagen, Acid Hialuronic si Unt de Karite cu efect hidratant , Vitamina E– un binecunoscut antioxidant, sidef pentru un efect optic imediat de luminozitate si stralucire.

Datorita ingredientelor inovatoare obtinute prin glicobiotehnologie, crema si serul au efect imediat si pe termen lung de netezire a ridurilor, cresterea luminozitatii tenului, oferind incantatoarea senzatie de “stergere a timpului”. Ajuta pielea sa combata imbatranirea intrinseca si extrinseca si sa isi recapete fermitatea si elasticitatea.

Ser GLYKOLIFT – flacon 30 ml

Crema GLYKOLIFT – borcan 50 ml

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: