OVS deschide la Ploiești primul magazin OVS Kids din România OVS deschide la Ploiești primul magazin OVS Kids din România
OVS, liderul sectorului de îmbrăcăminte pentru copii din Italia, a deschis primul magazin din România, la parterul Ploiești Shopping City, cel mai mare centru... OVS deschide la Ploiești primul magazin OVS Kids din România

OVS, liderul sectorului de îmbrăcăminte pentru copii din Italia, a deschis primul magazin din România, la parterul Ploiești Shopping City, cel mai mare centru comercial din județul Prahova.

Conceptul inovator al magazinului OVS evidențiază transformările unui brand aflat într-o continuă reînnoire a stilului și a dialogului cu clienții. Un spațiu contemporan de 200 m2, care este caracterizat prin designul liniilor curate, folosirea lemnului în nuanțe deschise, a sticlei și a elementelor de mobilier concepute ca arhitecturi de tip “free-standing” pentru a pune în evidență articolele vestimentare de înaltă calitate, dezvoltate de talentata echipă de creație OVS.

„Ne bucurăm să aducem experiența OVS Kids pe piața din România. Este vorba despre un brand care emană o atmosferă dinamică, cu foarte mare atenție acordată materialelor, la prețuri accesibile, concentrându-se, în același timp, pe responsabilitatea socială. Suntem convinși că publicul din Ploiești va fi cucerit de diversitatea și designul hainelor pentru copii. Urmăriți-ne, pentru că urmează deschideri și în alte orașe din țară”

Ioana Ciurcea, Brand Manager Peeraj Brands International

Distincția, reînnoirea continuă și grija față de calitate sunt principalele caracteristici ale produselor concepute de departamentul OVS Product & Design, profitând de colaborări cu designeri bine-cunoscuți și talente de la cele mai renumite școli internaționale de modă.

OVS este locul unde toată lumea își poate crea liber stilul, valorificând calitatea la prețuri  corecte. De aceea, în fiecare an, 15 milioane de clienți aleg OVS.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: