Otter Distribution deschide primul magazin TEZYO din Praga Otter Distribution deschide primul magazin TEZYO din Praga
Cel mai recent deschis magazin multibrand TEZYO este găzduit de Centrum Chodov din Praga, unul dintre cele mai mari si vizitate mall-uri din Praga.... Otter Distribution deschide primul magazin TEZYO din Praga

Cel mai recent deschis magazin multibrand TEZYO este găzduit de Centrum Chodov din Praga, unul dintre cele mai mari si vizitate mall-uri din Praga.

După succesul magazinelor din Viena (Austria) și Brno (Cehia) a venit momentul deschiderii TEZYO de la Praga, cel de-al treilea magazin TEZYO situat peste granițele țării.

Magazinul multibrand TEZYO, deschis azi la Praga, este un flagship store și respectă structura comercială și de branding a magazinelor TEZYO din România, precum și selecția de branduri internaționale cu care ne-a obișnuit:  Geox, Clarks, Epica, Otter, Le Colonel, Image, Le Coq Sportif, Bugatti si multe altele. Ca element de noutate, magazinul din Praga este primul din rețeaua TEZYO dotat cu un impresionant videowall.

Acesta este al doilea magazin TEZYO din Cehia și al treilea deschis la nivel regional. Prima lan­sare externă a avut loc în luna mai 2017, în Olympia Centrum Brno din Cehia, urmată de deschiderea din iunie a magazinului multibrand din Viena, în mall-ul Donauzen­trum, iar planurile de extindere ale brandului nu se opresc aici.

„Obiectivele noastre pentru piața regională au la bază o creștere organică. În mai puțin de 6 luni de la deschiderea primului magazin din Brno, Cehia, putem spune ca vânzările sunt peste așteptările și previziunile setate inițial. Planurile de extindere regională au la bază dorința de a face din brandul TEZYO unul internațional având în vedere potențialul oferit de piețele externe. Ne-am setat ca TEZYO să fie un jucător important pe piețele regionale și ne propunem ca în termen de 5 ani să ajungem în top 5 jucători pe zona retailului de încălțăminte atât în Cehia cât și în Austria.” declară Filip Schwartz, acționar și administrator al companiei Otter Distribution.

În România TEZYO este prezent în toate locațiile cheie din marile orase, în marile centrele comerciale, cu 18 magazine multibrand.

TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine.

TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si accesorii; aici puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Converse, Emu, Stonefly, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Imac, Cromia, Gabor, Le Pepe, Image, New Balance, Nike, Hugo Boss, Calvin Klein. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: