Tonurile de alb și roz pal au fost alegerea preferată de cele mai cunoscute actrițe și vedete de la Hollywood la ediția din acest...
premiile oscarTonurile de alb și roz pal au fost alegerea preferată de cele mai cunoscute actrițe și vedete de la Hollywood la ediția din acest an a premiilor Oscar.

Ajunse la ediția cu numărul 87, premiile Academiei Americane de Film, cunoscute mai simplu sub denumirea de Oscar, s-au decernat pe 22 februarie în cadrul Dolby Theatre, în Cetatea Filmului, așa cum este supranumit Hollywood-ul, Los Angeles.

Doamnele filmului american au strălucit pe covorul roșu în ținute realizate de unii dintre cei mai cunoscuți designeri ai lumii, însă au fost și o serie de tineri creatori de modă care și-au făcut debutul în cadrul galei din acest an. Până la urmă, ce moment ar fi mai bun pentru a ajunge în lumina reflectoarelor și în atenția publicului și a criticilor decât în cadrul unuia dintre evenimentele de marcă ale industriei filmului?

Printre actrițele care au afișat ținute superbe pe covorul roșu se numără Reese Witherspoon, care a ales o rochie clasică Tom Ford, Lupita Nyong’o într-o ținută Calvin Klein Collection cu aplicații de mărgele, Julianne Moore (câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță în rol principal), într-o rochie Chanel de culoare albă, sau Marion Cotillard într-o rochie signature a casei Christian Dior.

Julianne Moore - Chanel Haute Couture

Julianne Moore – Chanel Haute Couture

O imagine elegantă și senzuală a afișat și cântăreața Lady Gaga ( care ne-a uimit și la premiile Grammy prin ținută aleasă), care a ales o rochie ablă cu aplicații făcută special pentru această ocazie de designerul tunisian Azzedine Alaia, accesorizată cu o pereche de mănuși roșii. A fost și una dintre cele mai controversate ținute, criticii comentând asupra alegerii designerului de a accesoriza acele mănuși lungi la o rochie atât de delicată.

lady gaga azzedine alaia

Reese Witherspoon - Tom Ford

Reese Witherspoon – Tom Ford

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: