GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și data center din Europa Centrală și de Est, a fost...
call-center-consultingGTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și data center din Europa Centrală și de Est, a fost ales de Orbis Hotel Group, cel mai important operator hotelier din Europa de Est, pentru furnizarea unei rețele personalizate de fibră în Polonia, precum și pentru servicii administrate de securitate, destinate afacerilor din Polonia și zona Baltică ale grupului.

GTS a semnat un contract pentru o perioadă de cinci ani cu Orbis Hotel Group, prin care va construi și administra o rețea de fibră optică pentru cele 56 de hoteluri din Polonia ale grupului, inclusiv cele din brandurile Sofitel, Novotel, Mercure, ibis și Orbis. În funcție de dimensiunea fiecărui hotel, GTS va furniza capacități IP dedicate începând de la 100 Mbps, printr-o infrastructură de fibră personalizată, precum și servicii de backup prin rețeaua sa radio.

GTS va construi de la zero rețeaua de fibră optică, iar Orbis va muta serviciile care îi sunt furnizate în prezent de diferite companii pe această infrastructură nouă, unică, scalabilă și solidă, creată de GTS.

„Am căutat un partener de încredere care să ne ajute să ne atingem obiectivul strategic de a îmbunătăți experiențele clienților noștri, oferindu-le servicii de cea mai înaltă calitate în cele 56 de hoteluri din Polonia”, a declarat Grzegorz Kotowicz, IT Security Officer la Orbis.

„GTS a creat și va implementa o rețea de înaltă capacitate, flexibilă și sigură, pentru a satisface atât necesitățile oaspeților cât și pe cele interne. Această abordare este una nouă pentru Orbis și Accor Group și ne va permite să testăm aplicații de bandă largă și tehnologii noi, precum servicii de accesare a materialelor video și audio online pentru oaspeţii noștri.”

Mai mult, soluția oferită de GTS va include servicii avansate de management al securității, prin care compania va livra și administra sistemele firewall de ultimă generație ale Stonesoft, pentru a susţine sistemele corporative și de management al proprietăților Orbis, pentru piețele din Polonia, Lituania, Letonia și Estonia.

Configurația sistemului de securitate va respecta Standardele de Securitate a Informațiilor pentru Industria Cardurilor de Plată (PCI-DSS) și va include monitorizarea, raportarea incidentelor, precum și activități de management și administrare a politicilor de securitate.

„Suntem încântați de oportunitatea de a deveni partener Orbis și de a le oferi o soluție personalizată care îi va ajuta în realizarea strategiei lor de business, sporind în același timp eficiența rețelei și optimizând costurile”, a declarat Piotr Sieluk, Managing Director al GTS Polonia. „GTS înțelege importanța securității informațiilor și și-a construit o bază solidă de cunoștințe pentru a răspunde acestui tip de nevoi ale clienților.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: