Orange lansează în România Garmin vivoactive 3 Music Orange lansează în România Garmin vivoactive 3 Music
Clienţii Orange pot achiziţiona în exclusivitate Garmin vivoactive 3 Music, cel mai nou smartwatch din oferta operatorului de telecomunicații. Vivoactive 3 Music este dedicat... Orange lansează în România Garmin vivoactive 3 Music

Clienţii Orange pot achiziţiona în exclusivitate Garmin vivoactive 3 Music, cel mai nou smartwatch din oferta operatorului de telecomunicații.

Vivoactive 3 Music este dedicat celor pasionaţi de sport şi de muzică, oferind posibilitatea de a stoca şi de a asculta până la 500 de melodii, direct din memoria ceasului, fără a fi necesară utilizarea telefonului. În plus, ai acces la peste 53 de milioane de melodii cu ajutorul aplicaţiei Deezer instalată direct pe ceas.

Ideal pentru mai multe sporturi
Cu peste 15 aplicaţii de sport preîncărcate, este usor de găsit un mod distractiv pentru a rămâne activ. De la alergare, înot sau antrenamente de forţă la snowboarding, golf sau chiar yoga, ceasul oferă informaţii detaliate despre fiecare activitate.

Conectat la smartphone, ceasul poate fi folosit pentru a vedea şi chiar răspunde la mesaje text, pentru a vizualiza e-mailuri, actualizări ale reţelelor de socializare sau chiar pentru a găsi telefonul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: