Disponibilă acum, singura soluţie completă din industrie care oferă protecţia informaţiilor pentru bazele de date Oracle elimină pierderile de date şi menţine nivelul ridicat...

Larry+EllisonDisponibilă acum, singura soluţie completă din industrie care oferă protecţia informaţiilor pentru bazele de date Oracle elimină pierderile de date şi menţine nivelul ridicat de disponibilitate.

În timpul discursului de deschidere la Oracle OpenWorld, Preşedintele Executiv al Oracle și CTO-ul companiei Larry Ellison a anunțat disponibilitatea generală a sistemului Oracle Zero Data Loss Recovery Appliance, primul şi singurul sistem integrat din lume conceput special pentru protecția datelor din Oracle Database. Acest dispozitiv extrem de scalabil oferă o eficienţă şi o protecţie de neegalat a datelor.

Potrivit lui Larry Ellison, sistemul Oracle cu Pierderi Zero în Recuperarea Datelor este primul care oferă protecție cu pierderi zero de informații bazele de date Oracle esențiale. Când se utilizează soluţiile actuale pentru recuperarea unei baze de date, companiile pierd de obicei toate datele generate de la ultimul backup – de multe ori ore sau zile întregi în care au fost generate noi date esențiale.

Sistemul integrat de Recuperare reduce dramatic impactul proceselor de backup pe serverele şi reţelele de producție, eliminând practic necesitatea ferestrelor de backup de lungă durată, iar arhitectura la scară cloud permite unui singur Sistem de Recuperare să gestioneze cerințele de protecție a datelor din mii de baze de date, evitând costurile și complexitatea sistemelor de backup disparate.

Ellison susține că soluțiile existente de protecție a datelor nu răspund cerințelor de baze de date esențiale, deoarece acestea tratează bazele de date ca fiind mai degrabă fișiere de copiat decât sisteme tranzacţionale cu cerințe specific de integritate a informațiilor, a performanței și disponibilității. Cu soluțiile de astăzi, datele de business se pot pierde, utilizatorii finali sunt afectaţi, iar implementarea și managementul sunt complexe și fragmentate.

“Sistemul integrat Oracle cu pierderi zero în recuperarea datelor dispune de tehnologii avansate de protecție a datelor cu Oracle Database pentru a răspunde acestor provocări”, a adăguat acesta.

Sistemul integrat Oracle cu pierderi zero în recuperarea datelor:

  • Elimină pierderile de date: Integrarea unică a bazelor de date permite transportul continuu de date redo către dispozitiv, oferind astfel protecție în timp real pentru cele mai recente tranzacții, astfel încât bazele de date să fie restaurate fără pierderi de date.
  • Elimină impactul producţiei: Algoritmii de backup integraţi în Oracle Database trimit către sistem doar datele modificate, minimizând impactul asupra bazei de date, a traficului I/O și a încărcării de rețea. Toate prelucrările costisitoare de backup scumpe sunt transferate către dispozitiv.
  • Arhivare pe bandă: Sistemul de recuperare poate arhiva direct copii de rezervă ale bazei de date pe sisteme de stocare pe banda, necostisitoare, eliberând serverele de baze de date aflate în procesul de producție. Operațiunile de arhivare pot rula atât ziua, cât și noaptea pentru a îmbunătăți utilizarea unităţilor de stocare pe bandă.
  • Permite revenirea la orice moment dat: Datele privind modificarea bazei de date stocate pe sistem pot fi folosite pentru a crea copii virtuale complete ale bazei de date la orice la orice punct temporal dorit.
  • Oferă protecție de nivel cloud: Un singur sistem de recuperare poate servi cerințele de protecție a datelor pentru mii de baze de date dintr-un centru de date sau dintr-o regiune. Capacitatea se extinde fluent la nivel de petabytes, fără timpi morți.
  • Protejează datele de dezastre: Dispozitivul de recuperare poate reproduce date în timp real printr-un sistem de recuperare de la distanță sau către serviciul Oracle Database Backup, pentru a proteja datele de business de întreruperile apărute la locul în care se află baza de date. Blocurile de baze de date sunt validate în permanență pentru a elimina alterarea datelor în orice stadiu al transmisiei sau preluării.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: