Loïc Le Guisquet, Executive Vice President, Oracle EMEA, a anunțat, astăzi, la San Francisco, în cadrul Oracle OpenWorld, deschiderea a două noi centre de...

oracle openworldLoïc Le Guisquet, Executive Vice President, Oracle EMEA, a anunțat, astăzi, la San Francisco, în cadrul Oracle OpenWorld, deschiderea a două noi centre de date în Germania cu scopul de a sprijini cererea tot mai mare pentru serviciile bazate pe cloud.

Noile facilități Oracle sunt situate în Frankfurt și Munchen și vor fi complet operaționale până la sfârșitul anului 2014. La început, cele două centre vor fi folosite pentru a sprijini furnizarea serviciilor Oracle ERP Cloud, Oracle HCM Cloud și Oracle Sales Cloud, precum și Oracle Service Cloud și Oracle Talent Management Cloud.

Ambele centre de date sunt dedicate să sprijine furnizarea de servicii cloud pentru piața germană și, în special, acelor companii care preferă aplicațiile cloud și care au în plan dezvoltarea businessul.

Loïc Le Guisquet spune că această lansare crește posibilitatea de alegere a acestor servicii pentru clienții din Germania și completează, totodată, lista facilităților Oracle existente deja în Marea Britanie și Olanda.

Loic le GuisquetLoïc Le Guisquet, Executive Vice President, Oracle EMEA

“Germania a fost întotdeauna în top atunci când vorbim de tehnologia utilizată și abordarea inovatoare pentru afaceri. Suntem încântați să facem această investiție și vrem să încurajăm clienții noștri germani să folosească chiar mai multe soluții Oracle și să își transforme afacerile acum că există și varianta cloud.”

Potrivit reprezentantului companiei, centrele de date Oracle ce urmează să fie puse în funcțiune anul acesta folosesc o tehnologie care permite Oracle să se extindă rapid pe piețele mondiale la o viteză fără precedent. Interxion este partenerul Oracle pentru deschiderea primului centrul de date din Germania, iar Equinix este partenerul pentru centrul de date secundar.

Jürgen Kunz, Country Manager al Oracle Germania

“Noile centre de date Oracle din Germania vor deservi cererea considerabilă pentru aplicațiile cloud și va oferi o facilitate importantă și  strategică pentru unele dintre cele mai mari companii de la noi.”

Oracle Cloud este folosit în fiecare zi de mai mult de 25 de milioane de utilizatori și mai mult de 10.000 de organizații din întreaga lume.

Oracle OpenWorld San Francisco este considerat cea mai importantă conferinţă de business şi tehnologie a anului pentru clienţi, potenţiali clienţi şi parteneri Oracle. Această conferinţă educaţională are scopul de a ajuta companiile să îşi optimizeze sistemele existente şi să înţeleagă tendinţele viitoare ale industriei, precum şi schimbările disruptive determinate de tehnologie.

Oracle OpenWorld oferă peste 2,700 de sesiuni educaţionale, sute de demonstraţii, laboratoare şi expoziţii ale celor peste 450 de parteneri şi clienţi din toată lumea, dedicate aplicaţiilor, tehnologiilor middleware, bazelor de date serverelor şi sistemelor de stocare, soluţiilor de management, cloud şi infrastructură – toate concepute pentru inovaţie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: