Oracle își îmbogățește portofoliul cu o importantă soluție de administrare a unor cantități masive de date bogate în conținut media. Altfel spus, Oracle a...

oracle-logoOracle își îmbogățește portofoliul cu o importantă soluție de administrare a unor cantități masive de date bogate în conținut media. Altfel spus, Oracle a anunțat semnarea unui acord de preluare a Front Porch Digital, un furnizor de soluții de administrare a datelor care ajută companiile să migreze, să administreze și să monetizeze colecțiile mari de informații digitale cu conținut media.

“Vom continua să dezvoltăm succesul obținut de Front Porch Digital, care completează soluțiile de stocare de mare performanță ale Oracle. Organizațiile au nevoie de asemenea aplicații pentru a gestiona și monetiza bunurile valoroase”

John Fowler, Executive Vice President, Oracle Systems

Tehnologiile de date furnizate de către Front Porch Digital ajută firmele să manevreze cu ușurință volumele tot mai mari de conținut media digital precum filmele de înaltă definiție, show-urile TV, imagini sau fluxuri video de monitorizare livrate în timp real.

“Suntem încântați să ne alăturăm Oracle pentru a continua parteneriatul dintre cele două companii”

Mike Knaisch, CEO, Front Porch Digital

Peste 550 de organizații din multiple industrii din întreaga lume se bazează pe Front Porch Digital pentru a se asigura de disponibilitatea și accesibilitatea content-ului, inclusiv A&E Television, BBC, Discovery Communications, U.S. Library of Congress și NASCAR. În total, Front Porch Digital administrează peste 750 de petabytes de conținut digital.

Împreună, Oracle și Front Porch Digital vor ajuta organizațiile să gestioneze mult mai eficient complexitatea în creștere a proceselor de migrație, integrare, stocare și livrare a unui content media bogat.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: