Open Day la TechHub Bucharest Open Day la TechHub Bucharest
Antreprenorii şi freelancerii care vor să vadă cum arată o zi de lucru în singurul spaţiu de co-working din România dedicat exclusiv antreprenorilor în... Open Day la TechHub Bucharest
tech hubAntreprenorii şi freelancerii care vor să vadă cum arată o zi de lucru în singurul spaţiu de co-working din România dedicat exclusiv antreprenorilor în tehnologie pot lucra timp de o zi la TechHub Bucharest. Vineri, 24 mai, este ziua porţilor deschise la TechHub Bucharest, iar participarea este gratuită în limita celor 50 de locuri disponibile. Înscrierea se realizează online la http://www.meetup.com/BucharestTech/events/120450422/

Pentru cei 50 de participanţi la Open Day, ziua va debuta la ora 10:00 cu o prezentare a spaţiului de lucru disponibil şi un tur al TechHub Bucharest. Ulterior, fiecare dintre cei prezenţi poate să-şi continue activitatea pe durata zilei alături de membrii rezidenţi.

Am hotărît să organizăm Open Day la TechHub Bucharest datorită numărului impresionant de oameni care au fost pe lista de aşteptare la evenimentul de lansare. Vrem să le oferim celor interesaţi posibilitatea de a cunoaşte locul şi de a vedea cum arată o zi de lucru la TechHub. Mai mult, aceştia vor avea posibilitatea să cunoască membrii rezidenţi şi echipa TechHub Bucharest!”

Daniel Dragomir, Director Executiv TechHub Bucharest

TechHub Bucharest s-a alăturat oficial comunităţii globale TechHub pe data de 9 mai, iar spaţiul cu o capacitate de 150 de persoane a devenit neîncăpător pentru membrii comunităţii veniţi din toată ţara pentru a participa la evenimentul de lansare. La mai puţin de două săptămâni de la lansare, gradul de ocupare al spaţiului depăşeşte 50% şi devine locul de întâlnire al celei mai active comunităţi locale, reunind unele dintre cele mai importante evenimente despre antreprenoriat, web şi tehnologie care au loc în prezent în România.

TechHub Bucharest este situat în centrul Bucureştiului, pe strada Nicolae Filipescu nr. 39-41. Spaţiul de 420 metri pătraţi este împărţit între 35 de birouri permanente pentru membrii rezidenţi, 60 de locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente care poate găzdui până la 150 de persoane. Membrii TechHub Bucharest vor beneficia de acces preferenţial la evenimentele organizate de TechHub şi comunitatea online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: