Potrivit unui raport realizat de Adobe, una dintre cele mai mari companii din zona de computer software la  nivel internaţional, petrecem mai mult timp...
online-videoPotrivit unui raport realizat de Adobe, una dintre cele mai mari companii din zona de computer software la  nivel internaţional, petrecem mai mult timp privind videoclipuri, şi facem asta navigând pe internet.

În plus, online nu mai înseamnă acum doar vizitarea paginilor de pe un desktop, ci accesarea conţinutului de smartphone-uri, console de jocuri sau dispozitive TV, precum cele lansate de Amazon – Fire TV – sau Roku.

Astfel, potrivit datelor Adobe, în al doilea trimestru al acestui an, am privit peste 38,2 milioane de videoclipuri online de pe site-uri cu conţinut gratuit (vorbim despre site-uri precum Vimeo sau YouTube), un plus de 47,3% faţă de perioada similară a anului trecut, 26% din acest conţinut fiind accesat de pe dispozitive mobile. Ba mai mult, 3/5 dintre aceste video-uri au fost vizionate de pe smartphone-uri, aceste device-uri având un avantaj de 59% în utilizare comparativ cu tabletele.

În acelaşi timp, numărul unicilor care au intrat pe site-uri de TV online a fost mai mult decât dublu, înregistrând o creştere de 146% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Iar oamenii din publicitate au urmărit acest trend şi au acţionat în consecinţă. Astfel, advertiserii au cheltuit cu 25,8% mai mulţi bani pentru publicitate, graţie unei medii de 2 reclame pe videoclip.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: