Onești, povestea insuccesului românesc – lider de audiență Onești, povestea insuccesului românesc – lider de audiență
Povestea orașului Onești, gândit inițial ca un loc prosper, dar care a devenit în timp un oraș fantomă din care majoritatea locuitorilor au plecat,... Onești, povestea insuccesului românesc – lider de audiență

Povestea orașului Onești, gândit inițial ca un loc prosper, dar care a devenit în timp un oraș fantomă din care majoritatea locuitorilor au plecat, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivel național, aproximativ 1 milion de telespectatori au urmărit arheologia unui jaf.

Cosmin Savu (foto), corespondent special Știrile PRO TV, le-a arătat telespectatorilor, duminică, la România, te iubesc!, care au fost factorii ce au contribuit la transformarea orașului, cine au fost oamenii cheie cu interese meschine care au profitat și au ajutat la scrierea poveștii despre insuccesul românesc.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut un rating de 6.6 și o cotă de piață de 17.6%, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 3.0 puncte de rating și 7.9% share.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, va prezenta un reportaj despre avântul imobiliar din munți Bucegi, care sfidează orice regulă.

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: