Trupa One Direction ajunge în cinematografele Cinema City România, cu filmul “Where We Are”. Timp de un weekend, pe 11 și 12 octombrie, Direcționerii...

One Direction_Where We Are (2)Trupa One Direction ajunge în cinematografele Cinema City România, cu filmul “Where We Are”. Timp de un weekend, pe 11 și 12 octombrie, Direcționerii din România vor putea vedea în exclusivitate pe marile ecrane filmul-concert al celor de la One Direction, înregistrat pe celebrul stadion San Siro din Milano. Biletele la film vor putea fi achiziționate în avans, începând de vineri, 19 septembrie, din cinematografe.

Pe lângă spectacolul de 75 de minute, fanii se vor putea bucura de un interviu de 22 minute din culise cu celebra trupă,  care va fi difuzat în exclusivitate pe marile ecrane. Filmul „Where We Are” va fi transmis în 3.000 de cinematografe din 70 de țări din înreaga lume, iar în România va fi difuzat în toate cinematografele Cinema City.

„Where We Are” este al treilea turneu One Direction, o trupă pop de băieți din Londra. Aceasta a fost formată în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „X Factor” din 2010, unde a obținut locul al 3-lea. Albumele „Up All Night” și „Take Me Home”, lansate în 2011, respectiv 2012, au doborât mai multe recorduri și au dominat clasamentele din majoritatea piețelor importante.

Peste 14 milioane de discuri și 8 milioane de albume vândute și trei premii MTV Video Music Awards sunt principalele realizări ale celor cinci artiști. Printre cele mai de succes piese One Direction amintim „What Makes You Beautiful” și „Live While We`re Young”.

 • Raluca

  20/09/2014 #1 Author

  Multumim Cinema City din tot sufletul <3

  Reply

 • Raluka

  09/07/2015 #2 Author

  Eu am fost la un concert One Direction.Dar ma bucur ca vor aparea si pe marile ecrane.Am vorbit cu ei,dar nu se prea descurca cu lb.romana,deci am fost nevoita sa vorbesc cu ei in engleza.Oricum multumim Cinema City ptr. oferta!!

  Reply

 • Bleoca Cezara

  24/07/2015 #3 Author

  MULTUMIM!!!! Dar in ce an?

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: