On the move: Istvan Csanalosi este noul director general Wizz Tours On the move: Istvan Csanalosi este noul director general Wizz Tours
Wizz Tours, platforma de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion și hoteluri,  anunţă numirea lui Istvan Csanalosi în poziţia de director general.... On the move: Istvan Csanalosi este noul director general Wizz Tours

Wizz Tours, platforma de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion și hoteluri,  anunţă numirea lui Istvan Csanalosi în poziţia de director general.

Înainte de Wizz Tours, Csanalosi, 35 ani, și-a construit o carieră extinsă în turism și management, lucrând pentru companii importante din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, printre care Vantange Deluxe World Travel și Groupon Getaways. Istvan Csanalosi deține o diplomă în Managementul Turismului la Karoly Robert University College.

istvan-csanalosi“Mă bucur să mă alătur Wizz Tours, parte a grupului Wizz Air, alături de cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est. Am lângă mine o echipă tânără şi abia aştept să creăm împreună pachete atractive prin care clienţii noştri să economisească bani şi timp. Pachetele Wizz Tours oferă acces la rețeaua de rute Wizz Air în permanentă extindere, care constă în peste 450 de rute în Europa și în afara acesteia, dar în special Europa Centrală și de Est. În prezent, oferta de hoteluri include peste 30.000 de proprietăți în rețeaua Wizz Tours, lucru care asigură utilizatorilor noștri alegerea perfectă pentru călătoriile viitoare, indiferent dacă doresc un simplu B&B, un hotel boutique unic, un hotel convenabil pentru afaceri într-o locație adecvată sau un hotel de lux de 5 stele”, declară Csanalosi.

Wizz Tours oferă o selecție variată de pachete de călătorie pentru vacanțe sau în scop de afaceri, inclusiv o varietate de city break-uri, vacanțe de vară și de iarnă. Pachetele Wizz Tour oferă acces la o rețea de rute Wizz Air în continuă dezvoltare, care constă în peste 450 de rute în și în afara Europei, în special în Europa Centrală și de Est.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: