On the move: Frédéric Banco, noul GM al ALD Automotive România On the move: Frédéric Banco, noul GM al ALD Automotive România
Începând cu luna septembrie, Frédéric Banco va prelua funcția de director general al filialei locale al ALD Automotive, divizia specializată în leasing operațional și... On the move: Frédéric Banco, noul GM al ALD Automotive România

Începând cu luna septembrie, Frédéric Banco va prelua funcția de director general al filialei locale al ALD Automotive, divizia specializată în leasing operațional și administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale.

Frédéric Banco îl înlocuiește pe Shane Dowling, care va fi promovat, de la 1 septembrie 2016, în funcția de Director Regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est și, totodată, va deveni CEO al ALD Automotive Turcia. Shane va coordona activitatea celor 4 filiale din: Turcia, România, Grecia și Bulgaria.

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul leasingului operațional, Frédéric Banco, care a fost anterior Director General al ALD Automotive Maroc, va conduce operațiunile filialei din România, având ca obiective atât creșterea flotei, dezvoltarea portofoliului de clienți și a parteneriatelor cu importatorii auto, cât și menținerea unui grad de satisfacție ridicat în ceea ce privește serviciile de leasing operațional ale companiei.

Frederic Banco”România este o piață dinamică, cu potențial și oportunități de dezvoltare pentru segmentul leasingului operațional. De aceea, pentru mine, noua poziție de Director General al ALD Automotive România este o provocare ce îmi permite să construiesc mai departe având la bază succesul anilor anteriori. Îmi propun să dezvolt în continuare atât activitățile comerciale ale companiei, cât și gama de produse și servicii, astfel încât clienții să beneficieze de toate inovațiile din domeniu. Principalele atuuri sunt că am găsit aici o echipă unită și o companie solidă, cu o experiență de 11 ani și cu un loc important pe piața locală”, a spus Frédéric Banco, noul Director General al ALD Automotive România (foto).

Originar din Franța, Frédéric Banco are peste 20 de ani de experiență în domeniul leasingului operațional. Cariera sa a început în 1996 în cadrul Temsys (devenită ulterior ALD Automotive Franța) unde, timp de 11 ani, a ocupat diferite poziții în cadrul departamentului comercial. Din anul 2007 și până în 2010 a condus divizia de clienți corporate la ALD Automotive Franța. În 2010 a fost numit Director General al ALD Automotive Algeria, înainte să preia responsabilitățile de Director General ALD Automotive Maroc în decembrie 2012.

Promovarea lui Shane Dowling în funcția de Director Regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est și CEO ALD Automotive Turcia vine ca o recunoaștere a rezultatelor obținute pe durata mandatului său. Din 2011, ALD Automotive România a înregistrat o evoluție pozitivă atât în ceea ce privește creșterea flotei (cu peste 40%), cât și a numărului de clienți (cu mai mult de 30%) și și-a asumat rolul de trend-setter al industriei de leasing operațional.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: