On the move: Evernote își caută CEO On the move: Evernote își caută CEO
Echipa “carnețelului” virtual Evernote este în căutarea unui nou lider care ar urma să preia funcția deținută de Phil Libin, general managerul care s-a... On the move: Evernote își caută CEO

Echipa “carnețelului” virtual Evernote este în căutarea unui nou lider care ar urma să preia funcția deținută de Phil Libin, general managerul care s-a alăturat companiei la scurt timp după fondarea sa.

Potrivit informațiilor Fortune, la începutul acestei săptămâni, CEO-ul Phil Libin a declarat că Evernote este în plin proces de înlocuire a sa cu un “CEO profesionist”. Job-ul ar urma să ajungă la “cineva care este mai bun decât mine în acest moment”, a spus Libin, care a precizat faptul că “sunt o persoană orientată către produs”.

Phil Libin a venit la cârma companiei în 2007, la scurt timp după fondarea sa. Recent, Evernote a angajat primul Chief Financial Officer (CFO). La începutul lunii iunie, compania l-a promovat pe vice-președintele operațiunilor internaționale Linda Kozlowski în funcția de Chief Operating Officer (COO).

De-a lungul timpului, Evernote a strâns 290 de milioane de dolari în venture capital, compania fiind evaluată la peste un milliard de dolari. Deși numărul utilizatorilor înregistrați este de peste 100 de milioane de persoane, Evernote nu precizează, totuși, și care este numărul celor care folosesc în moc constant aplicația. Noul CEO ar avea sarcina de a revigora creșterea companiei, dar și de a pregăti Evernote pentru listarea pe bursă.

Evernote este o aplicaţie pentru salvat note, fişiere audio, imagini sau liste de sarcini, informațiile fiind stocate online, fiind accesibile în orice moment pe calculatoarele cu Windows, Mac-uri sau de pe smartphone-uri și tablete.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: