On the move: doi români coordonează activitatea Philips în sud-estul Europei On the move: doi români coordonează activitatea Philips în sud-estul Europei
Philips România anunță numirea lui Alexandru Popescu, în prezent director general pentru divizia Health Systems în sud-estul Europei (SEE) și în funcția de CEO... On the move: doi români coordonează activitatea Philips în sud-estul Europei

Philips România anunță numirea lui Alexandru Popescu, în prezent director general pentru divizia Health Systems în sud-estul Europei (SEE) și în funcția de CEO Philips România și CEO Philips SEE, începând cu 1 februarie 2016, precum și a lui Doru Rusănescu în funcția de director general al diviziei Personal Health pentru sudestul Europei, începând cu 5 ianuarie 2016.

Prin cumularea celor trei roluri, Alexandru Popescu se va concentra pe consolidarea dezvoltării strategice a companiei în cele 11 țări din regiunea SEE, continuând, totodată, creșterea diviziei Health Systems, avansând parteneriate în sectorul public și cel privat.

Alexandru Popescu are peste 16 ani experiență în industria sănătății. Începând cu iunie 2014 este Director General al Philips Health Systems în sud-estul Europei, iar anterior a îndeplinit funcții de conducere în companii medicale, precum Amethyst, Regina Maria și Medicover. De asemenea, acesta este licențiat în drept la Universitatea din București și are diplomă de master în Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Ottawa.

Noul director general pentru divizia Personal Health în sud-estul Europei, Doru Rusănescu, aduce un plus de spirit antreprenorial și pasiune pentru inovație pentru a stimula creșterea întregului portofoliu Philips de produse de larg consum.

Doru Rusănescu are 14 ani experiență profesională în management și marketing, dobândită coordonând operațiunile din Europa Centrală și de Est în sistemul Coca-Cola. Este licențiat în Management la Academia de Studii Economice din București și are diplomă în Marketing Communication de la Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie.

De la stanga la dreapta - Alexandru Popescu & Doru RusanescuAlexandru Popescu și Doru Rusănescu (foto) îl succed pe Robin van Rozen, care a îndeplinit cele trei roluri din 2013 și care, începând cu luna ianuarie a acestui an, a devenit Vicepreședinte și Director General Philips Personal Health în Marea Britanie și Irlanda. Ambii lideri vor activa din România.

Royal Philips este este o companie de tehnologie diversificată. Cu sediul central în Olanda, Philips a avut vânzări de 24,2 miliarde de euro în 2015 şi aproximativ 104.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Compania este lider în servicii cardiologice, terapie de urgenţă şi asistenţă medicală la domiciliu, soluţii economice de iluminat şi aplicaţii noi de iluminat, precum şi în domenii ca bărbieritul şi îngrijirea bărbaţilor şi igiena orală.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: