On the move: Alex Hart, noul CEO Avangate On the move: Alex Hart, noul CEO Avangate
Avangate, lider pe piața de soluții de comerț electronic pentru mii de producători de software, SaaS și servicii online la nivel global, anunță numirea... On the move: Alex Hart, noul CEO Avangate

Avangate, lider pe piața de soluții de comerț electronic pentru mii de producători de software, SaaS și servicii online la nivel global, anunță numirea lui Alex Hart în funcția de Chief Executive Officer (CEO).

Veteran cu peste 25 ani de experiență în industria de software și plăți electronice, Alex Hart a condus cu succes numeroase companii din aceste domenii. Înainte de preluarea funcției de conducere în cadrul Avangate, Hart a fost președinte și CEO pentru Official Payments. De asemenea, a contribuit la dezvoltarea companiei și la strategia de produs pentru ACI Worldwide.

Înainte de mandatul de la Official Payments, Hart a gestionat din poziția de președinte afacerile companiei Fuelman, divizia de carduri personalizate a FleetCor. Actualul CEO Avangate a ocupat și funcția de vice președinte și director general pentru Electronic Banking Services a CheckFree, cea mai importantă soluție de software și servicii bancare deținută de Fiserv. De asemenea, Alex Hart are experiență și în vânzări, marketing și management de produs în companii precum Microsoft, CheckFree și NationsBank, acum Bank of America.

Alex Hart_CEO Avangate“Sunt foarte încântat de oportunitatea de a conduce echipa Avangate care continuă să construiască pe o fundație solidă, bazată pe furnizarea de servicii excepționale la nivel global pentru companii de software, SaaS și servicii online.” a spus Alex Hart. “Comerțul digital se dezvoltă într-un ritm impresionant, iar Avangate se află într-o poziție excepțională pe piața pentru a beneficia de acest avânt și, în același timp, pentru a contribui semnificativ la consolidarea lui.”

“Experiența sa vastă și cunoașterea aprofundată a pieței de software și plăți îl face pe Alex Hart candidatul ideal pentru conducerea și dezvoltarea operațiunilor Avangate la nivel global.” a declarat David Golob, Chief Investment Officer la Francisco Partners.

Numirea lui Alex Hart în funcția de CEO reflectă succesul înregistrat de Avangate, care a primit numeroase distincții în ultimii ani, cum ar fi cea de “Cool Vendor” de la Gartner și câștigarea premiilor CODiE și Deloitte Technology Fast 500 printre multe altele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: