Oltenii au pod până la Londra – Wizz leagă Craiova de Luton Oltenii au pod până la Londra – Wizz leagă Craiova de Luton
Wizz Air a anunţat, astăzi, o nouă rută disponibilă de la Aeroportul Internaţional Craiova către Londra Luton. Noua rută din Craiova către Londra Luton... Oltenii au pod până la Londra – Wizz leagă Craiova de Luton
Wizz Air in CraiovaWizz Air a anunţat, astăzi, o nouă rută disponibilă de la Aeroportul Internaţional Craiova către Londra Luton. Noua rută din Craiova către Londra Luton va fi operată de 3 ori pe săptămână – marţea, joia şi sâmbăta, locurile sunt disponibile la preţuri pornind de la 129* (un singur zbor, cu toate taxele incluse) şi pot fi rezervate pe wizzair.com.

 

Acum mai puţin de două luni, Wizz Air a inaugurat primul zbor din Craiova – Wizz Air leagă Oltenia de Milano: primul zbor a decolat cu 172 pasageri la bord, iar din 29 Octombrie, un alt avion al companiei va opera în Oltenia.

wizz

Potrivit lui Daniel de Carvalho, Corporate Communication Manager la Wizz Air, compania investeşte şi dezvoltă activ industria aeriană şi cea turistică din România, iar conexiunea cu una dintre cele mai populare destinaţii turistice şi de afaceri marchează un alt pas important pentru Wizz Air, dar şi pentru întreaga regiune a Olteniei.

Zborurile către Londra Luton au fost aşteptate de multă vreme, iar tarifele accesibile Wizz Air pentru această rută vor înregistra o cerere foarte mare, drept pentru care vom opera ruta prin 3 frecvenţe săptămânale. Biletele au fost deja puse la vânzare pe wizzair.com  cu tarife pornind de la 129 RON*. Prezenţa noastră în Craiova demonstrează încă o dată angajamentul Wizz Air atât pentru regiunea Olteniei cât şi pentru România şi sperăm să ne putem dezvolta în continuare pe piaţă.”

Daniel de Carvalho, Corporate Communication Manager la Wizz Air

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: