Oferta Vodafone ONE de Craciun include 12 luni de Netflix cadou Oferta Vodafone ONE de Craciun include 12 luni de Netflix cadou
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, clientii care achizitioneaza servicii Vodafone ONE (fixe si mobile) vor primi un cadou ce consta in 12 luni de... Oferta Vodafone ONE de Craciun include 12 luni de Netflix cadou

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, clientii care achizitioneaza servicii Vodafone ONE (fixe si mobile) vor primi un cadou ce consta in 12 luni de Netflix gratuit si un discount de 2 EUR/luna pentru servicii timp de 24 de luni. Aceasta promotie este valabila intre 19 noiembrie 2020 si ianuarie 2021.

„Sarbatorile de iarna reprezinta un moment de tihna, de reflectie, de reconectare cu cei dragi, cu atat mai necesar cu cat traversam o criza medicala si sociala fara precedent in istoria recenta a omenirii. Prin tot ceea ce am intreprins in aceste luni dificile pentru noi toti, fie ca a fost vorba de platforma de continut Impreuna mai puternici, fie ca a fost vorba de proiecte in sprijinul educatiei prin campania Scoala din valiza, am avut in vedere ca dincolo de serviciile de telecomunicatii de calitate sa le oferim clientilor nostri produse si oferte relevante pentru ei. Acum in prag de sarbatori, le punem la dispozitie cea mai extinsa oferta de continut Live si on-demand de care sa se bucure, alaturi de cei dragi,  in siguranta propriului camin si apreciind ceea ce sarbatorile de iarna ar fi ideal sa poata aduce fiecaruia dintre noi, indiferent de contextul in care ne aflam: gratitudine, generozitate si speranta de mai bine”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Oferta promotionala cu 12 luni de Netflix cadou completeaza experienta clientilor, acum si prin integrarea aplicatiei Netflix in platforma Vodafone TV recent lansata.

Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de flexibilitate si interactivitate prin intermediul functiilor avansate disponibile: Catch-up/Replay, Pause/Restart, posibilitatea de inregistrare a programelor preferate pentru a le putea urmari ulterior, sau functia de Cautare. Detalii despre specificatiile serviciului sunt disponibile pe http://vodafonetv.vodafone.ro/.

Oferta de Craciun reprezinta continuarea parteneriatului cu Netflix demarat in 2016. Avand in vedere apetitul in crestere al consumatorilor pentru divertismentul de tip on demand, precum si succesul campaniilor derulate in ultimii ani, Vodafone TV va continua sa ofere utilizatorilor acces simplu la productii unice precum: The Queen’s Gambit, Stranger Things, The Witcher sau Ratched.

Oferta curenta este promovata printr-o campanie de comunicare construita in jurul continutului Netflix, unde familia are rolul principal. De aceasta data, familia noastra va arata cum va puteti reinventa vacanta cu ajutorul experientei inovatoare si a celui mai divers continut oferite de Vodafone TV.

Pe langa chimia autentica a familiei, va veti putea bucura de cateva personaje Netflix favorite din (SPOILER ALERT!) Fabrica de Bani si din cea mai noua animatie dedicata familiei, Dincolo de Luna.

In plus, va fi difuzata si o executie dedicata canalelor TV lineare ce are in prim plan functia Catch-up. Actorii Mirela Oprisor si Constantin Dita dau viata personajelor din Las Fierbinti – Aspirina si Giani. Campania este derulata pe TV, OOH, digita/social media, radio si in magazine incepand cu 19 noiembrie.

Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Romania sunt disponibile pe http://one.vodafone.ro/.  

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: