Oana Bulexa, Managing Director al multipremiatei agentii The Practice, reprezinta Romania la Eurobest, in juriul de PR. Pe lista scurta s-au regasit, in randul nominalizatilor,...

oana bulexaOana Bulexa, Managing Director al multipremiatei agentii The Practice, reprezinta Romania la Eurobest, in juriul de PR. Pe lista scurta s-au regasit, in randul nominalizatilor, Mihai Gongu – Creative Director GMP si Mircea Tomescu – managing director, Graffiti PR. Eurobest (www.eurobest.com)  are loc la inceputul lunii decembrie, la Lisabona si reuneste varfurile creativitatii europene.

OANA BULEXA este absolventă a Academiei de Studii Economice București și are o experiență de 12 ani în domeniul comunicării, de la jurnalism, la marketing direct și PR.

După o experiență de patru ani ca jurnalist de televiziune, Oana a început să lucreze în PR în 2005. În cei 7 ani petrecuţi deja la THE PRACTICE, a ocupat poziţii cu responsabilităţi din ce în ce mai mari, de la Consultant la Consumer Practice Director, apoi Head of PR Department până la poziția curentă de Managing Director.

În cadrul THE PRACTICE, Oana s-a implicat la nivel de strategie, supervizare şi implementare în campanii dezvoltate pentru mai mult de 50 de clienţi din cele mai variate domenii, precum FMCG, retail, real estate, IT&C sau financiar-bancar, oferind consultanță atât în Corporate PR, cât și în Consumer PR.

A fost coordonator de proiect pentru unele dintre cele mai premiate campanii realizate de agentie, campanii ce au reușit să obțină un număr de peste 80 de premii și nominalizări, la nivel local și internațional. Printre trofeele obținute se regasesc Silver PR Lion, Cannes Lions 2010, Platinum Sabre Award (Best EMEA PR Program of the Year), EMEA SABRE Awards 2008, Global Sabre Award, GLOBAL SABRE Awards 2011, Gold Sabre Award, EMEA SABRE Awards 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, Golden World Award, IPRA Golden World Awards 2010, Best PR Campaign in Eastern Europe, EMEA SABRE Awards 2008, 2010, Best PR Campaign in The Balkans, EMEA SABRE Awards 2012, Golden Award of Excellence.

Printre campaniile premiate se numără: Campania Bergenbier „Ziua Bărbatului”; Campania pro-optimism a pufuleților Gusto; Campania TechTeam Global “Crazy about Computers”; Campania Zonga Z-Day; Campania Renault „100 de ambasadori ai valorilor olimpice”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: