Wizz Air, una dintre cele mai mari linii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, a fost recompensată cu Silver Award în cadrul...
Membrii echipajului Catinca Stavraca din Bucureşti, Patrycja Walach din Katowice, Elemer Balla din Cluj şi Noemi Rozinay din Budapesta în cadrul evenimentului Inflight Sales Person of the Year (ISPY 2014)

Membrii echipajului Catinca Stavraca din Bucureşti, Patrycja Walach din Katowice, Elemer Balla din Cluj şi Noemi Rozinay din Budapesta în cadrul evenimentului Inflight Sales Person of the Year (ISPY 2014)

Wizz Air, una dintre cele mai mari linii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, a fost recompensată cu Silver Award în cadrul evenimentului Inflight Sales Person of the Year (ISPY 2014) ce a avut loc în Brighton, în Marea Britanie.

Astfel, Catinca Stavraca din Bucureşti şi Patrycja Walach din Katowice au fost premiate în categoria Effective Use of Product Knowledge. Acesta este cel mai bun rezultat înregistrat de o companie aeriană înscrisă pentru prima dată în această competiţie.

Wizz Air a fost inclusă de asemenea şi pe lista finalistelor ISPY în categoria Arline of the Year, devenind una dintre cele mai bune 5 companii, din cele 38 cele mai importante linii aeriene internaţionale.

„Echipajul de cabină prietenos Wizz Air este preocupat de îmbunătăţirea nivelului de înţelegere a industriei şi de a oferi o experienţă excelentă pasagerilor. Acest premiu subliniază angajamentul ehipajelor noastre de a oferi clienţilor noştri servicii de înaltă calitate”, a declarat Daniel de Carvalho, marketing manager Wizz Air.

Premiile ISPY sunt organizate anual în Marea Britanie. Primul eveniment a fost organizat în 1999 când 28 de reprezentanţi a 14 linii aeriene au călătorit la Londra, unde timp de două zile au fost în competiţie pentru titlul de Inflight Sales Person of the Year. În acest an, 100 dintre cei mai buni însoţitori de zbor din cadrul a 38 de linii aeriene, 10 companii afiliate şi 40 de sponsori s-au reunit timp de cinci zile pentru traininguri, evaluări,  workshop-uri şi expoziţii.

Wizz Air operează o flotă de 45 aeronave Airbus A320 de la 19 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 95 de destinaţii din 35 de ţări. Compania aeriană a tranportat 13,5 milioane de pasageri în 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: