O parte din bucureșteni ar investi până la 2.500 lei pentru realizare unui costum la comandă. Tu? O parte din bucureșteni ar investi până la 2.500 lei pentru realizare unui costum la comandă. Tu?
Peste 40% dintre bucureșteni ar investi până la 2.500 lei pentru realizare unui costum la comandă, conform unui chestionar realizat de Sir Ludovic, atelierul... O parte din bucureșteni ar investi până la 2.500 lei pentru realizare unui costum la comandă. Tu?

Peste 40% dintre bucureșteni ar investi până la 2.500 lei pentru realizare unui costum la comandă, conform unui chestionar realizat de Sir Ludovic, atelierul de croitorie pentru costume made-to-measure pentru domni și doamne.

În ceea ce privește frecvența de cumpărare, 22% dintre respondenți aleg să realizeze un costum la comandă cel puțin o dată pe an.

Peste 40% dintre bucureștenii care au participat la sondaj își realizează un costum croit pe măsurile lor doar atunci când au nevoie, indiferent de ocazie, iar 38% dintre aceștia găsesc necesitatea realizării unui costum made-to-measure doar pentru evenimentele importante precum nunta sau botezul.

În medie, 40% dintre domni sunt dispuși să investească până la 2.500 lei pentru realizarea unei astfel de ținute. Aproape 30% dintre respondenți ar investi între 1.000 și 2.000 lei, pe când 20% dintre aceștia ar achiziționa un costum de aproximativ 3.500 lei. 10% dintre bucureștenii chestionați ar aloca și peste 5.000 lei pentru un costum made-to-measure.

Sir_Ludovic_2

Nici la capitolul accesorii domnii nu se lasă mai prejos. Aproape o treime dintre respondenții sondajului ar aloca până la 1.500 lei pentru pentru achiziția altor obiecte vestimentare care să le completeze ținuta elegantă. Jumătate dintre aceștia s-ar încadra în aproximativ 500 lei.

Printre cele mai populare alegeri se numără cămașa și pantofii pe comandă, urmate de butoni, papion și cravată.

Materialul preferat pentru realizarea unui costum made-to-measure este lâna (52%), urmat de bumbac, cașmir, in și catifea. Culorile cel mai des menționate sunt cele clasice precum negru, albastru și gri.

Sondajul a fost realizat în cadrul Târgului Mariage Fest de la inceputul lunii februarie 2017 pe un esantion de 378 de respondenti din București, cu varstele cuprinse între 25 și 40 de ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: