O nouă runda de inscrieri pentru programul WU Executive MBA Bucharest O nouă runda de inscrieri pentru programul WU Executive MBA Bucharest
WU Executive Academy, parte a Vienna University – cea mai mare universitate de business din Europa – deschide sesiunea de inscrieri pentru programul WU... O nouă runda de inscrieri pentru programul WU Executive MBA Bucharest

WU Executive Academy, parte a Vienna University – cea mai mare universitate de business din Europa – deschide sesiunea de inscrieri pentru programul WU Executive MBA Bucharest. Managerii, antreprenorii si reprezentanti ai ONG-urilor, romani si straini, care se vor inscrie pana la data de 31 martie, beneficiaza de early bird discount de 5% din valoarea totala a scolarizarii.

Programul de Executive MBA desfasurat de WU Executive Academy in Bucuresti si Viena a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din Romania”  in 2008, 2010, 2014 si 2015 si se afla in top 50 programe EMBA la nivel mondial . In prezent, este singurul program triplu acreditat EQUIS, AACSB si AMBA din Romania si se situeaza constant in top 3 al celor mai bune programe de Executive MBA din tara, in urma evaluarii primite din partea absolventilor in ultimii 10 ani.

“Unul dintre principalele avantaje ale programului nostru de Executive MBA este ca ofera studentilor o perspectiva internationala asupra business-ului, esentiala atat pentru cei angajati intr-o companie, cat si pentru antreprenori. Tripla acreditare de care beneficiem ne plaseaza in elita globala a furnizorilor de educatie, astfel ca viitorii nostri studenti pot avea siguranta ca beneficiaza de cea mai buna educatie de business, iar diploma obtinuta are recunoastere internationala. Programul organiza de WU Executive Academy – EMBA Bucharest are o istorie de succes, fiind foarte apreciat in regiune, iar intentia noastra este sa mentinem in permanenta acelasi nivel inalt de performanta in educatie.” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, directorul academic al programului.

Programul include 14 module, desfasurate pe parcursul a 14 luni, in regim part-time, cursantii avand astfel posibilitatea de a-si continua activitatea profesionala. In urma feedback-ului studentilor, Orientation day si primul modul au loc la Viena, programul oferind astfel trei module in afara tarii. Acestor beneficii oferite de WU EMBA Bucharest li se adauga si structura speciala a cursurilor, axata in proportie de cel putin 80% pe studiile de caz internationale exclusive, aplicate pe situatiile actuale ale companiilor, tehnica de curs care permite si incurajeaza interactiunea studentilor intre ei si cu alumni, prin organizarea de guest lectures si, de asemenea, calitatea sesiunilor de e-learning, suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor (ex: tableta de ultima generatie) si accesul on-line la biblioteca Universitatii de Economie si Afaceri din Viena.

Programul WU Executive MBA Bucharest se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu si care au inregistrat un progres solid in cariera. Acesta va incepe in noiembrie 2017.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: