O echipă de programatori români lansează o aplicație de task management O echipă de programatori români lansează o aplicație de task management
WebActiv, o companie de software cu capital românesc specializată în livrarea de solutii avansate de programare, web design şi management de proiecte software, lansează... O echipă de programatori români lansează o aplicație de task management

WebActiv, o companie de software cu capital românesc specializată în livrarea de solutii avansate de programare, web design şi management de proiecte software, lansează Lemontask, o suită de aplicaţii ce întruneşte solicitările companiilor din domeniul serviciilor, pentru administrarea activităţilor angajaţilor şi operaţiunilor aferente portofoliului de clienţi.

“În ultimii ani am îmbunătăţit şi am dezvoltat acest program, pentru a atinge  performanţele urmărite şi în acelaşi timp, păstrând simplitatea în utilizare şi administrare, având în atenţie securitatea informaţiilor”, spune Cătălin Andrei, managerul WebActiv.

Cele trei produse pe care echipa de programatori le oferă sub numele Lemontask sunt Task Manager-ul, Website Manager-ul (CMS) şi Intranet-ul.

Task Manager:  este o aplicaţie bazată pe un set de module, special creată pentru a administra şi trasa sarcini la nivelul companiei. Proiectele şi sarcinile sunt organizate pe responsabili de proiect sau pe echipe. Task Manager-ul urmăreşte termene limită, utilizând bugete şi estimări, iar  raportarea individuală urmăreşte istoricul activităţilor responsabililor de proiect. Task Manager-ul poate fi testat gratuit pentru o perioada de o lună.

Website Manager (CMS): este o aplicaţie online destinată gestionării de  websiteuri sau a paginilor de conţinut în intranet. Este o solutie intuitivă, astfel că poate fi folosită şi de utilizatori fără o pregătire prealabilă în domeniul aplicaţiilor web. Oferă posibilitatea dezvoltării de website-uri folosind template-uri deja existente ce sunt aplicate paginilor de conţinut. Utilizatorul nu va trebui decât să populeze câmpurile aferente fiecărei secţiuni din pagină.

Intranet: Un portal intranet cuprinde mai multe module pentru administrarea şi întreţinerea informaţiei în interiorul organizaţiei, fie ea companie mica, medie sau mare, instituţie de învăţământ, guvenamentală sau administrativă. Permite acces securizat pentru administrarea şi controlul interfeţei printr-un  utilizator şi o parolă. Informaţiile pot fi comune pentru a putea fi vizualizate de către toţi utilizatorii sau partajate pe departamente.

Intranetul poate include modulul de Task Manager pentru o mai bună organizare a sarcinilor în organizaţie. Poate fi personalizat, designul putând fi modificat şi actualizat ulterior cu module si funcţionalităţi diverse, incluzând şi module de ERP sau CRM.

Toate modulele Lemontask vin însoţite de manual de utilizare şi, la cerere, Web Activ pune la dispoziţia clienţilor suport şi training pentru utilizatorii licenţiati la sediul clientului, prin telefon sau online.

WebActiv are o experiență de nouă ani pe piața de profil. Portofoliul de clienţi cuprinde companii din domeniile: auto, retail, FMCG, comerţ online, energie, medical, asigurări, imobiliare, servicii şi consultanţă şi cuprinde nume precum: KDF Energy, Wind Power, Auto Cobălcescu, The Southeast European Prosecutors Advisory Group, TCE Holding, Reisswolf Romania, Doppel Herz, Eneria, InCity Residence, Anchor Plaza Metropol.

Lemontask- main Lemontask-demo Lemontask-baza contacte

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: