O bucățică din Italia se mută la Timișoara: LA MIA CUCINA DA MASSIMO, locul delicateselor din Emilia Romagna O bucățică din Italia se mută la Timișoara: LA MIA CUCINA DA MASSIMO, locul delicateselor din Emilia Romagna
„LA MIA CUCINA DA MASSIMO reprezintă proiectul pilot, prima unitate al unui nou concept internațional de licențiere. Locația vă invită să descoperiți specialități italienești... O bucățică din Italia se mută la Timișoara: LA MIA CUCINA DA MASSIMO, locul delicateselor din Emilia Romagna

„LA MIA CUCINA DA MASSIMO reprezintă proiectul pilot, prima unitate al unui nou concept internațional de licențiere. Locația vă invită să descoperiți specialități italienești delicioase și sofisticate, preparate din ingrediente exclusive, provenite din regiunea Emilia Romagna, cunoscută la nivel mondial pentru realizarea celor mai bune specialităţi italienești. Unicitatea şi viabilitatea conceptului rezultă din combinaţia a trei competenţe perfecţionate de-a lungul timpului de către noi: la mia cucina, bucătăria italiană autentică, la caffetteria, barul tipic italian şi dolci e gelati, îngheţata artizanală şi deserturile specific italieneşti”, spun reprezentanții LA MIA CUCINA DA MASSIMO.

LA MIA CUCINA DA MASSIMO a fost dezvoltat şi realizat de Segafredo Zanetti Espresso Services Ltd., o companie creată în sistem joint venture de Massimo Zanetti Beverage Group, unul dintre cei mai importanţi operatori pe piaţa mondială a produselor destinate segmentului HORECA, respectiv Bibas Group, un grup de firme braşovean cu peste 15 ani de activitate în domeniul de profil.

LA MIA CUCINA DA MASSIMO promovează specialităţile bucătăriei italiene tradiţionale atât de populare peste tot în lume. Desigur, tradiţia variază în funcţie de arii geografice şi prezintă diferenţe de nuanţă în funcţie de viziunea celui care o pune în practică.

În aceste condiţii, unicitatea meniului din LA MIA CUCINA DA MASSIMO este dată de selecţia ingredientelor de bază cu renume mondial, provenite din regiunea Emilia Romagna şi certificate IGP (Indicazione Georgrafica Protetta). Printre delicatesele pe care vizitatorii le pot găsi în cadrul locației se numără Parmigiano-Reggiano, prosciutto di Parma, salumi di Modena sau Aceto Balsamico tradizionale di Modena.

La mia cucina da MassimoMeniul tradiţional oferă a varietate generoasă de categorii de specialităţi – sandwich, toaste, frittata, piadina, insalate, antipasti, paste, pizza –, specialităţi menite să-i impresioneze şi pe cei mai exigenţi iubitori ai bucătăriei italiene.

Dincolo de clasica cultură espresso, bazată pe soluţiile brandului Segafredo Zanetti, LA CUCINA DA MASSIMO introduce inovaţii importante. Categoria specialităţilor de cafea se îmbogăţeşte acum cu flat white, cold brewed coffee (băutură de cafea extrasă la rece, în urma unui procedeu cu durata de 8-12 ore) și frappé-uri pe bază de înghețată artizanală.

Meniul de băuturi propune o selecţie exclusivă de vinuri italieneşti DOC şi DOCG din zonele Veneto, Friuli, Liguria, Marche, Piemont şi Sicilia.

Competenţa dolci e gelato nu doar completează profilul conceptului LA MIA CUCINA DA MASSIMO, ci îi conferă un caracter integral, coerent. Îngheţata artizanală, compoziţiile de cupe care se realizează din ea şi deserturile artizanale se prepară zilnic din ingrediente proaspete. Specialităţile prezentate în meniu au la bază ingrediente naturale, lipsite de adaosuri chimicale sau artificiale și sunt caracterizate de continua preocupare pentru inovație și conștiința caracterului sănătos.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: