Q Designs, un startup din New York care îmbină cele mai recente descoperiri din domeniul tehnologiei cu zona de lifestyle, şi-a propus să vină...
q designsQ Designs, un startup din New York care îmbină cele mai recente descoperiri din domeniul tehnologiei cu zona de lifestyle, şi-a propus să vină cu o soluţie pentru una dintre cele mai mari probleme pe care le au device-urile portabile din ziua de azi: epuizarea extrem de rapidă a bateriei.

Şi pentru că fondatorii startup-ului îşi propun să simplifice şi să aducă un pic de creativitate în fiecare aspect al vieţii cotidiene, au lansat recent primul lor flagship: QBracelet.

Astfel, cei care nu îşi doresc să care tot timpul încărcătoare sau baterii (sau pur şi simplu nu au pe unde să le dosească atunci când nu le folosesc), se pot bucura acum de o soluţie mult mai simplă şi, de ce nu, stylish. QBracelet seamănă cu o brăţară clasică, însă este de fapt un încărcător high-tech care vă poate alimenta telefonul în mod discret pe parcursul zilei.

Brăţara vine în două variante, cu un micro-usb pentru device-urile cu Android şi cu un port Apple Lighting perfect pentru gadgeturile Apple.

În funcţie de device-ul pentru care este folosită, bateria inclusă lithium-ion a QBracelet poate oferi o încărcare de până la 60%.  Totodată, în funcţie de nivelul bateriei gadgetului, o încărcare completă a acestuia poate dura o oră. Brăţara poate sta în standby 30 de zile, iar încărcarea ei durează cam 90 de minute.

“QBracelet oferă o soluţie extrem de sexy pentru o problemă banală. Fiecare proprietar de smartphone îşi face griji asupra duratei bateriei, aşa că ne-am ambiţionat să dezvoltăm un produs care poate lua de pe umerii noştri această grijă, fără effort şi cu foarte mult stil”, a declarat James Kernan, co-fondatorul şi CEO-ul Q Designs.

“QBracelet îşi dă mai întâi de toate impresia unei bijuterii, iar atunci când nu încarcă telefonul este un simplu accesoriu. Conceptul nostru este acela că un obiect util poate fi, totodată, şi un obiect frumos. Suntem de părere că îmbinarea smart a tehnologiei cu moda va duce mai departe ambele industrii”, a precizat şi Alessandro Libani, co-fondator şi COO Q Designs.

La exterior, brăţara este fabricată din aluminiu, interiorul fiind din policarbonat, aceasta fiind foarte uşoară şi durabilă. QBracelet este creată atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi şi vine în diverse variante de culoare – negru, argintiu şi auriu – şi mărime – small, mediu şi large.

Bijuteria gadget poate fi comandată la preţul de 79 de dolari (precomandă), odată lansată în magazine urmând să coste 99 de dolari. Şi dacă v-aţi gândit deja la cadourile de Crăciun, trebuie să ştiţi că va fi livrată la timp pentru a vă face prietenii foarte fericiţi.

q-designs_-polished-silver q-designs_-polished-gold q-designs_-matte-silver q-designs_-matte-black q-designs_-brushed-black q-designs_bracelet-open q-designs_lifestyle2 q-designs_lifestyle3 q-designs_lifestyle4 q-designs_lifestyle7

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: