NVIDIA prezintă viitorul gamingului la Gamescom 2015 NVIDIA prezintă viitorul gamingului la Gamescom 2015
NVIDIA va participa în 5 – 9 august a.c. la Gamescom, cea mai mare expoziție de gaming la nivel global. La standul NVIDIA în... NVIDIA prezintă viitorul gamingului la Gamescom 2015

NVIDIA va participa în 5 – 9 august a.c. la Gamescom, cea mai mare expoziție de gaming la nivel global. La standul NVIDIA în hala 8, C40/B41, calculatoarele dotate cu  plăcile video GeForce GTX te vor duce într-o călătorie în viitor.

Populara scenă NVIDIA  din 2014 este prezentă și la ediția din acest an a Gamescom și găzduiește publisheri și parteneri care vor aduce în atenția publicului cele mai importante titluri și produse hardware. Aici ai ocazia de a testa cele mai noi tehnologii VR și de a interacționa cu cele mai noi jocuri ale partenerilor NVIDIA, precum Activision, Ubisoft, HTC, Oculus și mulți alții.

Activision va prezenta Call of Duty: Black Ops III pe PC în regim multiplayer la standul NVIDIA. Anul acesta, latura multiplayer este cea mai importantă experiență prezentată de franciză; aceasta beneficiază de un nou sistem fluid de mișcare în lanț, caractere ”Specialist”cu arme și abilități unice și noi metode de personalizare care te vor pregăti de luptă.

La standul NVIDIA te poți juca în rețea pe monitoarele NVIDIA G SYNC 4K, furnizate de Acer și dotate cu unitățile de procesare grafică NVIDIA GeForce Titan X GPU în SLI. În plus, fanii care se opresc la stand pentru a se juca vor primi un cod pentru a participa la lansarea Call of Duty Black Ops III Multiplayer Beta de luna aceasta.

Ubisoft va prezenta mult-așteptatul joc Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege, cel mai nou joc din seria Tom Clancy și cel mai bun dintre jocurile de echipă de tip ”tactical combat”. La Gamescom, gamerii vor avea parte de o nouă experiență de gaming prin intermediul NVIDIA GeForce GTX 980 Ti GPU, premiată în nenumărate rânduri. Cei care vor juca pot primi o invitație pentru varianta closed beta, care va începe în curând.

Realitatea virtuală reprezintă viitorul gaming-ului, astfel, la standul NVIDIA gamerii vor avea ocazia, în premieră, să utilizeze hardware VR  de la HTC și Oculus, cu demo-uri incredibile. Asigurați-vă că sunteți la curent cu programul NVIDIA și că veți putea folosi o cască pentru a experimenta jocurile viitorului.

Fanii jocurilor vor avea șansa de a vedea noul NVIDIA SHIELD, streaming la rezoluții 4K și cele mai noi jocuri Android.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: