NVIDIA și tehnologiile viitorului în materie de gaming NVIDIA și tehnologiile viitorului în materie de gaming
NVIDIA a prezentat astăzi, în Nexus Gamers Pub din București, în cadrul unui eveniment de presă, cele mai noi tehnologii care vor defini viitorul... NVIDIA și tehnologiile viitorului în materie de gaming

NVIDIA a prezentat astăzi, în Nexus Gamers Pub din București, în cadrul unui eveniment de presă, cele mai noi tehnologii care vor defini viitorul gaming-ului, cum ar fi jocurile rulate în format 4K, oferind și informații despre direcțiile strategice ale companiei, care includ dezvoltarea aplicației GeForce Experience și serviciul de game streaming GeForce Now – disponibil acum și în Europa.

După prezentarea susținută de Igor Stanek, Technical Product Manager EMEAI – SHIELD și Technical Product Manager CEE, participanții au testat sistemele de gaming cu plăci de procesare vizuală GeForce pe televizoare 4K și monitoare cu tehnologia G-Sync.

Alături de aceste tehnologii, care vor defini gaming-ul în următorii ani, în cadrul evenimentului a fost abordată și lansarea recentă a notebook-urilor de gaming dotate cu unitățile GeForce GTX 980, care oferă aceleași performanțe întâlnite la sistemele clasice de gaming de tip desktop.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: