#Nudiful, un workshop dedicat nudului glam-chic by Edward Aninaru #Nudiful, un workshop dedicat nudului glam-chic by Edward Aninaru
F64, cel mai mare magazin foto-video din România, propune un workshop inedit. Intitulat #Nudiful şi aflat sub îndrumarea lui Edward Aninaru, atelierul îşi propune... #Nudiful, un workshop dedicat nudului glam-chic by Edward Aninaru

F64, cel mai mare magazin foto-video din România, propune un workshop inedit. Intitulat #Nudiful şi aflat sub îndrumarea lui Edward Aninaru, atelierul îşi propune să-i înveţe pe iubitorii de fotografie cum să imortalizeze acele cadre iconice de fashion nud, fără a scăpa din vedere toate elementele necesare unui astfel de shooting.

Deși, de multe ori, acesta pare doar „un moment“ între fotograf și model, este implicată în fiecare ședință o echipă semnificativă de la oameni specializați în machiaj, garderobă și coafură până la cei responsabili de lumini și asigurarea unei locații potrivite.

În urma experienţei căpătate după sute de şedinţe foto realizate pentru publicaţii din întreaga lume, Edward Aninaru a constatat că cele mai delicate, dificile şi atipice proiecte de fotografie sunt cele în care modelele pozează nud sau foarte sumar îmbrăcate. Astfel, cu acest workshop pe care îl va desfășura în România, vine în întâmpinarea celor care îşi doresc să-şi perfecţioneze stilul în genul acesta fotografic.

„Ideea acestui workshop de nud este diferită faţă de cea a «nudului artistic» clasic. Vom ieşi din zona de clasic, conservator, şi vom lucra, de această dată, în zona de comercial. O să fie sexy, glam, chic şi nu numai. Totodată, trebuie reținut și că frumuseţea fotografiilor nud constă şi în emoţiile pe care le transmit personajele capturate în imagini, emanând echilibru şi graţie, divulgând, uneori, cele mai ascunse laturi ale ființei umane“, a declarat fotograful Edward Aninaru.

Workshop-ul se va derula pe parcursul a două zile, 21 şi 22 mai, iar detalii despre înscrieri sunt disponibile pe site-ul F64. Intervalul orar este structurat astfel: pe 21 mai de la ora 10.00 până la 18.00 și pe 22 mai între 15.00 și 23.00. Prima zi din acest atelier fotografic se va desfășura într-o locație din București, unde participantii vor experimenta opt ore de shooting.

În cea de-a doua, la studioul F64 din strada Bucovina nr. 2B, acestia vor învăța diverse tehnici de post-procesare, care să îi ajute să obțină imagini demne de profesioniștii domeniului, perfecte pentru copertele marilor reviste. Edward Aninaru poate fi urmărit și pe Facebook , iar munca sa este prezentată pe site-ul personal.

  • Toma

    09/05/2016 #1 Author

    Wow, sper să nu scap DSLR-ul din mână! Cum procedezi ca să te înscrii la un asemenea workshop? Ce condiții sunt?

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: