Nuba Cafe, locul unde vrei să încerci toate deserturile din meniu. Și nu numai! Nuba Cafe, locul unde vrei să încerci toate deserturile din meniu. Și nu numai!
Când te întorci din concediu parcă nu îți prea vine să te arunci în bucătărie și să începi să gatești. Ai nevoie de câteva... Nuba Cafe, locul unde vrei să încerci toate deserturile din meniu. Și nu numai!

Când te întorci din concediu parcă nu îți prea vine să te arunci în bucătărie și să începi să gatești. Ai nevoie de câteva zile în care să te simți liber și, atunci, cauți locuri în care să fii ca în vacanță. Noi am găsit terasa de la Nuba Cafe, un loc în care am lenevit câteva ore și unde am degustat un desert de poveste.

Sâmbăta, ora prânzului. Ne amintim că prietenii ne-au recomandat Nuba Cafe ca un loc cochet, unde se mănâncă bine. Nu am mai stat pe gânduri și am pornit către restaurant. Am fost conduși de la intrare până la o masă liberă de pe terasă și, în scurt timp, am primit și meniurile.

Până să ne decidem ce degustăm, am ales să comandăm câte un cocktail. Ceva ce nu mai încercasem. Colorat și dulce, dar pe gustul nostru. Între timp, am dat o tură prin cafnea, am aruncat un ochi pe meniul de food și, recunosc, că ne-a fost destul de greu să alegem din bunătățile prezentate acolo.

Cum arată noul meniu al restaurantului NUBA– GALERIE Foto

Ne-am decis să luăm Beef Schnitzel (mușchi de vită, pesmet picant, camembert, pancetta și salată) cu o garnitură de cartofi, dar și o porție de Risotto & Seafood (sisotto, creveți, vongole, sea bass, caracatita, calamari, sofran, lime). Aspectuase și bine gătite, preparatele de la Nuba Cafe au fost exact ceea ce doream.

Localul din strada Locotenent Aviator Radu Beller, no. 13, sector 1, are o arhitectură aparte și un colorit pe măsură!

Iar pentru că nu ne-am putut decide ce desert să alegeam, le-am luat pe toate. Cum? Cei de la Nuba s-au gândit foarte bine și au ales să facă un platou cu minideserturile pe care le au în meniu.

Așa am gustat Pistachio Cheesecake & Canolli, Trio Chocolate Cake, Pavlova, Profiterol și Lemon Tart. Am închieat prânzul cu un cappuccino italian.

Din meniu ne-au mai tentat și am revenit, uletrior, să degustăm: Rock Shrimps Tempura, Fresh Tuna Burger, precum, Goat Cheese Raviolii și Grilled Halloumi Salad.

Lăsăm galeria foto să vorbească de la sine, iar noi vă recomandăm să încercați și acest loc din București. Merită!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: