Nu uita de micul dejun. Te poate scoate din impas! Nu uita de micul dejun. Te poate scoate din impas!
Recunosc. Mi-a luat ceva timp să îmi dau seama că într-adevăr micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, însă, astăzi, nu aș... Nu uita de micul dejun. Te poate scoate din impas!

Recunosc. Mi-a luat ceva timp să îmi dau seama că într-adevăr micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, însă, astăzi, nu aș mai face greșeala să ies din casă fără să îmi iau doza de energie de care corpul are nevoie. Și ca să fac totul ca la carte, mi-am dat seama că nu trebuie nici să aleg alimentele nepotrivite, pentru că micul dejun influenţează nu doar nivelul de energie, ci şi dorinţa de a consuma anumite alimente pe tot parcursul zilei…deci şi dimensiunea taliei!

Vă spun sincer că nu este atât de greu ca în fiecare dimineaţă să alegeți cele mai potrivite alimente că să vă ajute să aveți un tonus bun şi energie pentru a vă controla foamea care vă poate surprinde între mese. Iar atunci când chiar nu reușiți să vă încadrați în timp există alternative.

Eu am ales varianta Herbalife (am scris aici mai în detaliu), un mic dejun echilibrat ce furnizează nutrienții esențiali și care crește capacitatea de concentrare, ceea ce îți va îmbunătăți nivelul performanțelor zilnice.

Vorbim de o masă hrănitoare în doar 5 minute. Un shake Formula 1 cu aromă de ciocolată care se prepară rapid și ușor (2-3 minute), iar la mai puțin de 220 kcal per porție, reprezintă o alternativă mai sănătoasă decât un covrig mâncat în grabă dimineața, atunci când sunt pe fugă. În loc de cafea am la dispoziţie un ceai de plante foarte aromat şi băutura concentrată Herbal Aloe pentru hidratare optimă.

AD Blog Mic Dejun 650 x 300 px

În concluzie, vă spun că e foarte important să mâncăm dimineața, dar e şi mai important ce mâncăm. Trebuie să știți că avem nevoie de nutrienţi din toate grupele care să ne asigure “combustibil” pentru mai mult timp, iar un mic dejun sănătos ne garantează acest lucru.

Și pentru că vreau să transmit că un mic dejun sănătos este esențial am ales, deja, un cititor participant la CONCURS (îl voi contacta prin email) care mă va însoți la evenimentul „Breakfast of Champions. Powered by Herbalife”, care va avea loc pe 31 octombrie, în Bucureşti. The Mixologist – Anca Lungu, alias Prințesa Polonic, va pune în blender reţete meşteşugite pentru dimineţi reuşite, iar eu voi reveni cu alte detalii despre cum să nu ratați micul dejun.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: