Nu ai ales un cadou de Crăciun? Dăruiește noile seturi Rexona și Axe! Nu ai ales un cadou de Crăciun? Dăruiește noile seturi Rexona și Axe!
Gelul de duș energizant Rexona Cobalt curăță și revitalizează pielea și are un efect răcoritor, oferind o senzație de prospețime care îți activează simțurile.... Nu ai ales un cadou de Crăciun? Dăruiește noile seturi Rexona și Axe!

Gelul de duș energizant Rexona Cobalt curăță și revitalizează pielea și are un efect răcoritor, oferind o senzație de prospețime care îți activează simțurile. Fii gata pentru o nouă zi cu gelul de duș energizant Rexona. Nu te lasă la greu!

Antiperspirantul spray Rexona Cobalt asigură 48h de protecție antiperspirantă eficientă și parfum răcoritor, datorită formulei inovatoare cu MotionSense System – microcapsule cu parfum ce se activează la fiecare mișcare, eliberând prospețime întreaga zi. Setul conține gel de duș (250 ml) și antiperspirant spray (150 ml). Preț recomandat: 16.48 lei.

Rexona Active Protection Collection

Gelul de duș energizant Rexona Men Active Protection curăță și revitalizează pielea, având un efect răcoritor. Fii gata pentru o nouă zi cu gelul de duș energizant Rexona. Nu te lasă la greu!

Antiperspirantul spray Rexona Men Active Protection + Invisible asigură protecție eficientă împotriva mirosurilor neplăcute cauzate de bacterii.

Tehnologia inovatoare MotionSense™ oferă prospețime îndelungată, datorită microcapsulelor ce eliberează parfum de fiecare dată când te miști. Setul conține gel de duș (250 ml) și antiperspirant spray (150 ml). Preț recomandat: 16.48 lei.

AXE Black

Grație parfumului lemnos, gelul de duș Axe Black învăluie corpul într-un parfum irezistibil. Încearcă spray-ul de corp Axe Black și descoperă o nouă aromă subtilă și rafinată care să-ți pună în valoare masculinitatea. Setul conține gel de duș (250 ml) și spray corp (150 ml), iar prețul recomandat este de 21.97 lei.

AXE Dark Temptation

Datorită aromei perfecte, gelul de duș Axe Temptation asigură atracția irezistibilă de care are nevoie orice bărbat. Spray-ul de corp Axe Temptation oferă un parfum seducător care să îți inspire încrederea necesară pe tot parcursul zilei. Setul conține gel de duș (250 ml) și spray corp (150 ml), iar prețul recomandat este de 21.97 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: