Novoresume.com realizeaza CV-ul lui Adrian Mutu Novoresume.com realizeaza CV-ul lui Adrian Mutu
Cu ocazia retragerii lui Adrian Mutu din fotbalul profesionist si intentia lui de a-si continua cariera ca si antrenor, cei de la Novorésumé au decis... Novoresume.com realizeaza CV-ul lui Adrian Mutu

Cu ocazia retragerii lui Adrian Mutu din fotbalul profesionist si intentia lui de a-si continua cariera ca si antrenor, cei de la Novorésumé au decis sa ii ofere un CV/résumé demn de un campion.

Echipa www.novoresume.com si-a imaginat cum ar arata CV-ul lui Adrian Mutu dupa ce  CV-urile lui Elon Musk, Darth Vader si Deadpool au ajuns materiale virale pe pagini de socializare precum Facebook, 9GAG, Visually.

Elon Musk: http://www.businessinsider.com/elons-musk-resume-all-on-one-page-2016-4?r=UK&IR=T

Darth Vader: http://visual.ly/darth-vader-resume
Deadpool: http://visual.ly/deadpools-resume

Novorésumé este un start-up creat de 3 studenti romani in Copenhaga care are ca scop adaptarea clasicului CV la secolul 21.  Initiatorii proiectului sunt Andrei Iulian Kurtuy, Cristian Daniel Letai si Stefan Polexe.

Novorésumé aduce celor in cautare de locuri de munca o modalitate noua de asi crea un résumé: in urma cercetarii regulilor sugerate de expertii in resurse umane, cei trei studenti au construit diferite modele de résumés, pe care utilizatori le pot customiza nevoilor proprii.

Noile modele promit ca vor atrage atentia angajatorilor, prin design-ul modern si simplitatea cu care résumé-ul poate fi parcurs.

Ideea s-a nascut in urma cu doi ani, cand cei trei studenti au participat la Innovation Cup, un concurs organizat de Copenhagen Business Academy in colaborare cu Microsoft si incubatorul DARE2mansion. Ideea s-a bucurat de un feedback pozitiv, ceea ce i-a determinat pe cei trei sa continue dezvoltarea proiectului.

Platforma poate fi accesata la urmatorul link: https://novoresume.com/.

Viziunea proiectului este de a adapta traditionalul resume la secolul XXI: prin imbinarea perfecta a functionalitatii cu estetica. Asa cum sloganul companiei ne indica: “Résumés. As they should be.”

Adrian Mutu - R__sum__

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: