Noutăți și surprize în noul sezon “Românii au talent” Noutăți și surprize în noul sezon “Românii au talent”
Mai este foarte puțin până la startul celui de-al șaselea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent.... Noutăți și surprize în noul sezon “Românii au talent”

Mai este foarte puțin până la startul celui de-al șaselea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent. Din 19 februarie, telespectatorii vor putea urmări, în fiecare vineri, de la 20:30, un adevărat spectacol de talent și vor avea parte de multă emoție și momente amuzante.

Timp de câteva luni, cei aproape 200 de profesioniști din echipa de producție a emisiunii au făcut un adevărat maraton prin țară și au lucrat zilnic ore în șir, totul pentru a le aduce telespectatorilor cel mai bun show de divertisment și a le oferi o experiență de neuitat.

Copii, oameni trecuți de prima tinerețe, grupuri diverse, concurenți care au urcat pentru prima dată pe o scenă sau care au venit din țări precum Italia, Franța, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kârgâzstan, Georgia sau Statele Unite ale Americii, profesioniști cu experiență și foarte mulți români talentați s-au înscris la competiție și au fost jurizați fără prejudecăți și cu foarte mult umor și emoție de către Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu.

Românii au talent este emisiunea preferată a românilor. Întreaga echipă lucrează fără pauză pentru a le aduce celor de acasă, an de an, cel mai bun show de televiziune. Sezonul acesta avem foarte multe noutăți atât în ceea ce privește momentele prezentate de concurenți pe scenă, elementele de decor, cât și scenografie și regie, dar, în primul rând, în juriu! Florin Călinescu este surpriza sezonului șase, avem o dinamică incredibilă la masa juraților. Andi, Mihaela, Andra și Florin se completează perfect, iar fiecare moment al juriului devine un show în sine. Începând cu 19 februarie, românii vor avea o experiență unică, pe care o vor aștepta nerăbdători în fiecare vineri seara!”, a spus Adela Harnagea, Head of In House Production PRO TV.

Un element de noutate sezonul acesta îl reprezintă decorul de la preselecțiile Românii au talent, căruia i-au fost aduse îmbunătățiri, scena beneficiind de mai multă suprafață LED și de o grafică nouă, din care, pentru prima dată, lipsește logo-ul emisiunii.

Aceasta este o abordare premium, pentru care alte țări optează abia în etapa live-urilor, alegerea aceasta fiind de natură să țină focusul exclusiv pe actul artistic, într-un spațiu care să le ofere tuturor o experiență unică, indiferent de rezultat. Schimbările stilistice majore apar, însă, în spațiile adiacente – camerele de așteptare, repetiții sau backstage, care, pentru sezonul șase Românii au talent împrumută din farmecul teatrelor de pe Broadway, având accente de cărămidă patinată de vreme, în combinații inspirate cu texturi plușate, care amintesc de cortinele marilor scene, și multe elemente volumetrice, cu becuri incandescente la vedere, de la înscrisul TALENT la emblematica stea a talentului, laitmotiv-ul sezonului.

Steaua talentului, omniprezentă, este cea care anunță sosirea în fiecare oraș a caravanei Românii au talent, cea care adună oamenii și le insuflă curajul de a-și arăta talentul, este logo-ul care prinde viață și pe care îl vom regăsi în toate locurile cheie ale fiecărui oraș vizitat.

Pentru prima dată la Românii au talent, preselecțiile au fost filmate cu 16 camere, un plus de dinamică fiind dat de dolia electrică, de macaraua cu cap mobil, de steady-cam și de GoPro-urile așezate strategic pentru a nu pierde niciun moment important.

Întregul proces de editare a devenit astfel unul laborios și care presupune multe ore petrecute în fața computerelor, dar toată această muncă va fi răsplătită, începând din 19 februarie, de calitatea fără precedent a emisiunii. Telespectatorii vor fi mai aproape ca oricând de momentele de pe scena Românii au talent, beneficiind de o experiență completă, fără a fi privați de vreun detaliu important dintre cele petrecute în sală.

Cel de-al șaselea sezon Românii au talent va fi unul de excepție, plin de surprize și momente extraordinare. Telespectatorii sunt așteptați în fiecare vineri, începând din 19 februarie, de la 20:30, să fie alături de concurenți, să-și susțină preferații și să aibă parte de cel mai bun spectacol de divertisment, numai la PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: