Cei de la Facebook ne-au obişnuit deja cu introducerea unor noi feature-uri la ceva timp, fie că ne plac sau nu. Cele mai noi...
facebookCei de la Facebook ne-au obişnuit deja cu introducerea unor noi feature-uri la ceva timp, fie că ne plac sau nu.

Cele mai noi update-uri realizate de Facebook au în centru sticker-ele amuzante pe care puteam să le folosim până acum în mesajele trimise prietenilor. Astfel, în scurt timp, toate acele sticker-ere vor fi disponibile pentru toate comentariile făcute postărilor de pe pagini. În plus, vor putea fi folosite şi în discuţiile din grupuri, precum şi în cele făcute în cadrul evenimentelor.

Potrivit oficialilor reţelei, acestea vor fi disponibile atât celor care accesează pagina de Facebook de pe dispozitivele mobile – Android şi iOS -, cât şi celor care îşi deschid pagina de socializare de pe desktopuri.

Alexandru Petrescu, developer Facebook: 66% dintre români folosesc telefoane “low-end” pentru a accesa Facebook!

Odată cu creşterea în popularitate a serviciului de mesagerie al Facebook, reprezentaţii reţelei au observat un interes foarte mare şi pentru aceste imagini, de aceea s-a hotărât extinderea posibilităţilor de folosire ale acestora. Sticker-ele pot însoţi atât textul tradiţional, cât şi alte imagini sau conţinut disponibil pentru cei care răspund în comentarii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: