Noutăți BenQ la început de 2016: display-uri, videoproiectoare și o soluție inovatoare de afișare wireless Noutăți BenQ la început de 2016: display-uri, videoproiectoare și o soluție inovatoare de afișare wireless
BenQ, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de imagine, va prezenta în cadrul ISE 2016 (Integrated Systems Europe), eveniment care va avea... Noutăți BenQ la început de 2016: display-uri, videoproiectoare și o soluție inovatoare de afișare wireless

BenQ, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de imagine, va prezenta în cadrul ISE 2016 (Integrated Systems Europe), eveniment care va avea loc la Amsterdam între 9-12 februarie 2016, o serie de soluții digitale inovatoare.

În cadrul evenimentului, BenQ va expune soluții software integrate pentru videoproiectoarele cu laser, display-uri smart de ultimă generație controlate de o aplicație care permite managementul și afișarea conținutul de pe USB stick, videoproiectoare pentru Home Cinema cu gamutul de culoare nativ Rec.709, specific cinematografiei și o nouă soluție de proiecție wireless de tip plug-and-play.

Videoproiectoare cu laser – proiecție 360˚ și în poziție verticală

W8000 KV_1024Cu o luminozitate puternică, o durabilitate de 20.000 de ore, împreună cu tehnologia lamp free, modelele LU9715 și LU9235 au capacitatea de a proiecta în plan vertical şi omnidirecțional. Sursa de semnal laser revoluționară transmite culori intense, dar foarte reale. Cele două videoproiectoare dispun și de modul green eco datorită căruia se minimizează înlocuirea lămpilor, iar consumul de energie este redus. De asemenea, printre caracteristici se mai numără și: 3G-SDI, conectivitate HDBaseT şi lentile interschimbabile cu proiecție de până la 30 m distanță, fiind astfel cel mai avansat sistem de proiecție de pe piață.

Imagini spectaculoase cu PX9710

Special conceput pentru a oferi segmentului profesional imagini deosebite din punct de vedere calitativ, chiar și în spații cu dimensiuni și luminozitate generoase, cu o rezoluție XGA, o luminozitate de 7700 ANSI lumeni și un sistem dual lamp, PX9710 oferă posibilitatea utilizării a șapte lentile interschimbabile și a două discuri cromatice de culori. Prin rețeaua HDBasedT, imaginile video transmise pot fi partajate de la distanță și pot fi controlate din surse multiple. PX9710 este așadar cea mai bună soluție din clasa sa, cu un contrast ridicat, culori clare și intense, fără pierderi de calitate în timp.

Soluții de software pentru editare, gestionare și afișare pe Smart display-uri

Spațiul digital trece într-o nouă etapă datorită software-ului X-Sign, o platformă care permite editarea, gestionarea contentului și afișarea pe display prin intermediul unei aplicații foarte ușor de utilizat. Combinația dintre display-ul Smart ST550K pentru reclame creat de BenQ, rezoluția sa 4K, afișarea plug and play, conectare USB și aplicația X-Sign, oferă clienților din segmentele de retail, advertising, hoteluri, mall-uri, cel mai atractiv și dinamic conținut.

Videoproiectoare 4K Home Cinema pentru videofili

ST550K_coffeshop_1280BenQ va lansa W11000 4K UHD, un videoproiector destinat zonei de Home Cinema, prezentat în premieră la ISE 2016. Echipat cu funcția big zoom, Extreme Lens Shift pe verticală și orizontală și datorită ușurinței în instalare transformă orice casă într-un cinema adevărat. Pe de altă parte, vizitatorii ISE pot vedea încă un nou model de videoproiector din segmentul de Home Cinema: BenQ W8000 este realizat cu minuțiozitate inginerească, calibrat individual pentru a afișa gamutul de culoare nativ Rec.709 și funcționează cu cinci tipuri de lentile interschimbabile (de la foarte aproape cu wide zoom, până la ultra long zoom). Astfel, orice încăpere va arăta ca o adevărată sală de cinema.

Plug and play streaming wireless 802.11ac pentru prezentări Full HD

Cu conexiune rapidă și o simplă apăsare a unui buton pentru a începe prezentarea, InstaShow permite mai multor utilizatori să-și comute wireless prezentările și să beneficieze în același timp de imagini Full HD, fără a fi necesară instalarea unui driver sau o conexiune extinsă prin cablu. Practic, conectivitatea 802.11ac de 5GHz a rețelei WiFi de mare viteză asigură un streaming clar și neîntrerupt prin soluția de afișare wireless oferită de BenQ, fără buffering sau întârzieri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: