Noua serie OPPO Reno4 transformă tehnologia într-o extensie a stilului personal Noua serie OPPO Reno4 transformă tehnologia într-o extensie a stilului personal
OPPO, unul dintre liderii globali în domeniul tehnologiei, a lansat recent seria de smartphone-uri Reno4 care se distinge atât datorită elementelor de design unice,... Noua serie OPPO Reno4 transformă tehnologia într-o extensie a stilului personal

OPPO, unul dintre liderii globali în domeniul tehnologiei, a lansat recent seria de smartphone-uri Reno4 care se distinge atât datorită elementelor de design unice, cât și grație tehnologiilor inovatoare, precum filmarea stabilă indiferent de condiții și încărcarea Super VOOC.

Pentru a reprezenta vizual calitățile noii serii, OPPO l-a provocat pe cunoscutul stilist Maurice Munteanu să creeze patru ținute în tendințe, accesorizate cu noile modele OPPO Reno4 Pro și OPPO Reno4 Lite, precum și cu OPPO Watch, ca sursă de inspirație pentru cele care vor să păstreze un look fresh anul viitor.

Ținutele au fost inspirate însă și din tema centrală Sunset in Bucharest,  iar nuanțele, predominante, camel, maro și negru, s-au asortat perfect cu accentele Galactic Blue ale noului OPPO Reno4 Pro și Matte Black ale modelului OPPO Reno4 Lite.

Noua serie OPPO Reno4 pune un accent deosebit pe elementele de design ale modelelor, dar și pe funcționalitate, OPPO Reno4 Pro având o grosime de doar 7.6 mm, ceea ce îl face cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W. Mai mult, finisajul modelului OPPO Reno4 Pro în varianta Galactic Blue este rezistent la amprente și zgârieturi astfel că telefonul arată impecabil indiferent de condițiile de utilizare.

În plus, datorită ecranului Borderless Sense de 90Hz, Reno4 Pro oferă o experiență de utilizare cursivă, într-un design elegant și avangardist.

Cât despre tehnologiile video integrate în OPPO Reno4 Pro, acestea transformă orice experiență de filmare într-una simplă și intuitivă. Astfel, datorită faptului că telefonul dispune de modul Ultra Night Video care permite înregistrarea unor clipuri video excepționale în condiții de luminozitate foarte scăzută, scenele de la apus sau de după lăsarea serii pot fi surprinse fără probleme, la o calitate incredibilă a imaginii.

Totodată, performanțele video sunt susținute și de noul mod Ultra Steady Video 3.0, care transpune modurile Ultra Steady și Ultra Steady Video Pro, disponibile până acum doar pe camerele principale, și pe camera din față, ceea ce permite utilizatorilor un mod revoluționar de surprindere a multiplelor perspective ale activităților dinamice.

Modelul Reno4 Lite a fost dezvoltat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh adițional care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

Cât despre OPPO Watch, acesta este un accesoriu elegant, versatil și intuitiv. Smartwatch-ul vine echipat cu sistemul de operare pentru dispozitive purtabile, Wear OS1 dezvoltat de Google™. Acesta devine partenerul ideal pentru utilizatorii care doresc să comute simplu și rapid între viața profesională și viața personală, prin intermediul întregii suite de aplicații și servicii Google. Funcțiile permanente de monitorizare a pulsului și a somnului, analizează o gamă vastă de informații despre sănătatea utilizatorului, iar funcția de antrenament de 5 minute, bazată pe mișcările încheieturii mâinii, reprezintă cel mai bun partener de antrenament, ușor de activat printr-un singur gest de tip pinch.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: