Noua linie de dermatocosmetice de la Farmec ne face vacanța de vară mai frumoasă Noua linie de dermatocosmetice de la Farmec ne face vacanța de vară mai frumoasă
Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, lansează Gerovital H3 Derma+ Sun, o gamă revoluționară de dermatocosmetice cu protecție solară, adresată întregii familii.... Noua linie de dermatocosmetice de la Farmec ne face vacanța de vară mai frumoasă

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, lansează Gerovital H3 Derma+ Sun, o gamă revoluționară de dermatocosmetice cu protecție solară, adresată întregii familii.

Create de specialiștii Gerovital în colaborare cu experți din domeniul sănătății, produsele oferă soluții de înaltă performanță, purtând emblema Pharmaceutical Concept și fiind destinate comercializării în farmacii.

Noua linie de protectie solara Gerovital H3 Derma+ Sun are la bază o formulă inovatoare pe baza de Uleinatural ecocertificat Inca Omega  bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali ce protejează pielea împotriva efectelor radicalilor liberi și regenerează  în profunzime. Vitamina E, prezentă în formulări, contribuie la prevenirea îmbătrânirii celulelor, are efect antiaging, previne apariția petelor maronii și regenereză țesutul pielii lăsând-o fină și puternic hidratată.

Concepute special pentru pielea sensibilă și adaptate temperaturilor ridicate specifice sezonului estival, noile produse Gerovital H3 Derma+ Sun nu conțin parabeni, coloranți sau oxibenoză și au la bază o formulă ușoară ce lasă pielea să respire. Produsele au eficienta dovedita pein masuratori instrumentale, realizate sub control dermatologic. Gama Gerovital H3 Derma+ Sun se adresează tuturor membrilor familiei, fiind formată din 8 produse ce răspund diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii adulților și copiilor.

Uleiul Protecție Solară SPF 10 contribuie direct la refacerea stratului superior al pielii, menținând elasticitatea acesteia. Uleiul natural Inca omega împreună cu uleiul de măsline din componența lui asigură un efect antioxidant, regenerant, revitalizant pe durata întregii zile. În plus, acesta este rezistent la apă, având o textură ușoară și plăcută la atingere.

Fluidul Protecție Solară SPF 20 are efecte antioxidante ce luptă direct împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi, protejând pielea împotriva radiațiilor ultraviolete și prevenind apariția arsurilor solare și a petelor pigmentare.

Laptele Protecție Solară SPF 30 asigură o protecţie antioxidantă prin contracararea efectelor distructive ale radicalilor liberi formaţi sub acţiunea radiaţiilor UV.

Având la bază aceleași ingrediente ca Laptele Protecție Solară SPF 30, Laptele Protecție Solară SPF 50 este conceput special pentru o piele sensibilă, diferența constând într-un factor de protecție mai ridicat împotriva radiațiilor solare și o hidratare mai intensă.

Crema de Față Anti-îmbătrânire SPF 50 contribuie direct la prevenirea eventualelor intoleranțe solare, a petelor pigmentare sau a unor afecțiuni mai puternice ce pot agrava o boală cutanată a pielii prin expunerea acesteia la soare. De asemenea, untul de cacao din componența ei hidratează intens pielea, lăsând o textură ușoară și fină.

Crema Protecție Solară Copii SPF 50 este adapatată pielii sensiblie a copiilor oferind o protecție ridicată și echilibrată inclusiv pentru pielea bebelușilor. De asemenea, prezența filtrelor solare minerale și organice de ultimă generație în componența cremei menține sănătatea pielii, reducând cantitatea de radiație absorbită de aceasta prin expunere la soare.

Loțiunea Calmantă după Plajă asigură calmarea și regenerarea pielii înroșite în urma supraexpunerii la soare. Cu o formula ușoară, non-grasă, aceasta pătrunde rapid în piele, având proprietăți antiinflamatorii, calmante și regenerante. Gelul reparator după plajă este atât pentru față, cât și pentru corp și are funcția de a reface pielea deshidratată în urma agresiunii radiațiilor UV, calmând arsurile și diminuând rapid senzațiile de disconfort date de acestea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: