Noua gamă STR8 Ahead vine cu cinci noi produse Noua gamă STR8 Ahead vine cu cinci noi produse
Pentru ca anul 2018 să fie cel în care bărbații vor reuși să își depășească limitele și să își transforme visurile în realitate, STR8... Noua gamă STR8 Ahead vine cu cinci noi produse

Pentru ca anul 2018 să fie cel în care bărbații vor reuși să își depășească limitele și să își transforme visurile în realitate, STR8 vine în întâmpinarea lor cu noi produse și recomandări.

STR8 Ahead, gama lansată la începutul anului 2018, le oferă bărbaților cinci noi produse care să îi inspire în drumul către succes: Deodorant Spray, Gel de Duș, Eau de Toilette, After Shave Lotion și Deo Natural Spray. Cu un parfum unic, care se deschide cu bergamotă, piper și lavandin, STR8 Ahead surprinde prin notele de bază de vanilie, iris și lemn de cedru.

Pentru lansarea gamei, STR8 l-a invitat pe Giannis Antetokounmpo, unul dintre cei mai buni jucători de baschet la nivel mondial, să devină imaginea noii campanii, What you want is ahead. Acesta reprezintă un model al mesajului pe care compania îl promovează, anume că trebuie să privești înainte către obiectivele tale pentru a le îndeplini.

NIMIC NU TE POATE OPRI

În drumul către reușită, niciun obstacol nu trebuie să fie considerat atât de mare încât să nu îl poți depăși. În 2013, anul său de debut, Giannis a fost cel mai tânăr baschetbalist al NBA. După doar 4 ani, în 2017, Giannis a făcut istorie, fiind primul jucător NBA care a terminat sezonul în Top 20, cu cel mai bun scor.

Mai mult, a devenit cel mai tânăr jucător european selecționat în liga All-Star a NBA care a câștigat premiul NBA pentru cea mai bună performanță.

CEEA CE ÎȚI DOREȘTI SE AFLĂ TOT ÎNAINTE

Pentru că singura cale pe care o poți urma este tot înainte, STR8 motivează fiecare bărbat să fie încrezător, optimist și puternic. Giannis crede în muncă asiduă, astfel că dedică multe ore pe zi efortului la sală și pe terenul de baschet, unde se antrenează.

FII CEEA CE VREI SĂ FII

STR8 este un susținător activ al bărbaților care luptă pentru a-și îndeplini visul. Așa că, oricare ar fi pasiunea care te definește în viață, privește înainte și mergi pe drumul tău, încrezător.

IA CE ȚI SE CUVINE

Bărbatul STR8 știe cel mai bine că dacă nu muncește pentru visurile sale, nimeni altcineva nu o va face. Și cum tu știi cel mai bine care sunt speranțele tale, STR8 te susține și te îndeamnă să privești cu determinare spre obiectivele de atins, pentru că ele se află doar ÎNAINTE!

Giannis și STR8 împărtășesc aceeași perspectivă, iar împreună încurajează toți bărbații să privească înainte și să rămână concentrați asupra obiectivului lor. Această viziune este esența colaborării lor și este tradusă prin mesajul: Ceea ce își dorești este înainte! (What you want is ahead!)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: