Moda romantica a Parisului cucereste Romania! Curentul retro revine puternic in sezonul primavara vara 2013, iar noua colectie La Femme te duce cu gandul...
la femmeModa romantica a Parisului cucereste Romania! Curentul retro revine puternic in sezonul primavara vara 2013, iar noua colectie La Femme te duce cu gandul la divele pariziene de altadata si stilul lor inconfundabil: fuste clos, pantaloni pana si rochii de seara!

Moda retro clasic a la Coco Chanel da farmec oricarei femei! Colectia primavara vara 2013 La Femme este produsa in Franta si este inspirata din materiale pretioase precum brocartul, voalul, dantela si tripul voal pentru a crea o poveste romantica a trecutului intr-un prezent retro.

De la rochii de seara din dantela la rochii din combinatii delicate de triplu voal sau brocart, La Femme si-a propus sa transforme orice femeie intr-o diva pariziana. Pantalonii pana a la Jane Birkin, fuste a la Brigitte Bardot si gulerele detasabile elegante creeaza tinute chic&tendy a la Paris.

La Femme nu uita nici de clasica combinatie alb si negru pastrand traditia modei franceze. Noul sezon  pune accentul pe bicromatism cu tonuri de baza senzuale: negru si alb, nude si alb sau nude si negru, in stilul combinatiilor pe care le purta Edith Piaf.

Daca deja v-am dus cu gandul la Champs Elysees si Le Tour Eiffel, atunci trebuie spus că pentru toate iubitoarele modei a la Paris, La Femme a pregatit reduceri si oferte speciale in toata luna aprilie 2013 si nu numai.

In prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti si online pe lafemme.ro. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: