Nokia 8.1 pune accentul pe fotografie cu setări de imagine demne de un flagship Nokia 8.1 pune accentul pe fotografie cu setări de imagine demne de un flagship
HMD Global, the home of Nokia phones, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane și tablete lansează Nokia 8.1, cel mai... Nokia 8.1 pune accentul pe fotografie cu setări de imagine demne de un flagship

HMD Global, the home of Nokia phones, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane și tablete lansează Nokia 8.1, cel mai nou terminal din segmentul flagship-urilor accesibile.

Precum restul smartphone-urilor din aceeași categorie, cum ar fi Nokia 7 Plus, telefonul premiat în cadrul EISA 2018, Nokia 8.1 impresionează prin imagini extraordinare obținute cu ajutorul camerei de înaltă tehnologie cu senzor extrem de sensibil, Optică ZEISS și stabilizare optică OIS.

Tehnologia unică PureDisplay cu HDR 10 și reproducerea precisă a culorilor asigură o experiență superioară de vizualizare chiar și în condiții de luminozitate ridicată, iar chipset-ul – o performanță uniformă de până la două zile, cu o singură încărcare a terminalului.

Toate aceste elemente alcătuiesc un pachet modern, reprezentativ pentru măiestria specifică Nokia. Mai mult, întrucât dispune de cel mai recent sistem de operare, Android 9 Pie, Nokia 8.1 oferă cea mai bună experiență Android, utilizatorul beneficiind de cele mai noi inovații încă din prima zi de utilizare.

„Am înregistrat un real succes în categoria mid-range cu fiecare dintre smartphone-urile Nokia din acest segment, oferind constant  utilizatorilor noștri noi experiențe premium.

Acum, prin Nokia 8.1, continuăm să împingem limitele de sus ale acestui segment, prin performanță ridicată datorită unei arhitecturi superioare a procesorului, camere duale de înaltă tehnologie, OIS și Optică ZEISS pentru fotografii superbe chiar și pe lumină slabă și, nu în ultimul rând, noua tehnologie PureDisplay HDR a ecranului.

Pe lângă măiestria detaliilor și materialele de calitate specifice design-ului smartphone-urilor Nokia, ne-am asigurat că utilizatorii vor beneficia de ultimele inovații Android, precum noile caracteristici de Bunăstare Digitală, prin intermediul experienței Android 9 Pie. Fanii noștri stau la baza fiecărei decizii în materie de tehnologie și design. Vrem să le oferim experiențe premium, așadar sperăm că vor fi de acord că Nokia 8.1 reflectă excelența în tehnologie, la un preț accesibil”, a declarat Juho Sarvikas, Manager de Produs, HMD Global.

Excelență în fotografie cu setări de imagine demne de un flagship

Performanța ieșită din comun a camerei Nokia 8.1 chiar și în conditii de lumină slabă se datorează combinației perfecte de software și hardware. Camera principală de 12MP cu Optică ZEISS are un senzor extrem de sensibil, 1/2.55”, cu pixeli de 1.4 microni pentru captarea cât mai precisă a luminii, rezultatul constând în fotografii extrem de detaliate.

Stabilizatorul de Optică OIS și autofocus-ul extrem de rapid fac ca Nokia 8.1 să surprindă fotografii și videoclipuri cât mai clare, indiferent de situație. Datorită deschiderii largi a camerei, utilizatorii pot realiza fotografii clare chiar și în condiții cu lumină scăzută, iar cu ajutorul modului Pro Camera aceștia pot prelungi timpii de expunere manual.

Camera frontală adaptivă de 20MP permite utilizatorului să surprindă selfie-ul perfect chiar și pe timp de noapte, datorită capabilității optimizate de captare a luminii – combină patru pixeli într-un singur super pixel. De asemenea, pot fi realizate videoclipuri profesionale 4K, permițând utilizatorului să retrăiască momentele filmate, înregistrările având sunet stereo surround.

Mai mult, popularul efect „bokeh”, cu o profunzime nativă a câmpului și un senzor secundar de adâncime de 13MP, permite realizarea unor portrete similare celor de studio. De asemenea, utilizatorii își pot exersa abilitățile creative cu ajutorul interfeței de utilizator Pro Camera, care permite un control mai bun al fotografiilor, sau pot realiza #Bothie-uri la un nou nivel, cu ajutorul caracterelor 3D AI, a măștilor și a filtrelor amuzante, având totodată posibilitatea de a le distribui live, direct din aplicația de cameră.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: