Noi trenduri în bucătărie: Cum se prepară “Poke bowls”, tendința culinară a anului 2016 Noi trenduri în bucătărie: Cum se prepară “Poke bowls”, tendința culinară a anului 2016
Baum+Whiteman, companie internațională de consultanță în alimentație și restaurante, a publicat recent un raport în care susține că “Poke bowls” constituie tendința culinară a... Noi trenduri în bucătărie: Cum se prepară “Poke bowls”, tendința culinară a anului 2016

Baum+Whiteman, companie internațională de consultanță în alimentație și restaurante, a publicat recent un raport în care susține că “Poke bowls” constituie tendința culinară a anului 2016, scriu cei de la 7sur7.be.

Dacă vă întrebați ce este “Poke bowls”, trebuie să știți că aceasta este o specialitatea de origine hawaiană. Mai bine zis, vorbim de fapt o salată de pește crud, de obicei ton, dar pot fi și alte tipuri.

Cum se prepară? Peștele se marinează într-un amestec de sos soia, ulei de susan și se servește de preferință cu alimente sănătoase, ca ceapa, castraveții, nucile de macadamia, avocado, alge, etc.

Potrivit specialiștilor în domeniu, “Poke bowls” este un preparat practic fiindcă se poate valorifica tot ceea ce rămâne în frigider și este bun de “reciclat”.

Acest fel de mâncare a ajuns foarte popular la Los Angeles, unde se deschid tot mai multe restaurante specializate în pregătirea lui.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: