Noi chiriași în FASHION HOUSE Outlet Centre București Noi chiriași în FASHION HOUSE Outlet Centre București
În mai puțin de o lună, cinci branduri noi s-au alăturat listei de chiriași din cadrul FASHION HOUSE București: Desigual, Various Brands, U-Grow, Multibrand... Noi chiriași în FASHION HOUSE Outlet Centre București

În mai puțin de o lună, cinci branduri noi s-au alăturat listei de chiriași din cadrul FASHION HOUSE București: Desigual, Various Brands, U-Grow, Multibrand Street & Go și Land Mobile au decis să își deschidă aici primele lor magazine de tip outlet în România. În plus, US Polo și-a extins spațiul existent în cadrul outlet-ului. Noile contracte de închiriere totalizează o suprafață de circa 1000 m.p. GLA.

Printre chiriașii noi ai FASHION HOUSE Outlet Centre București se numără Desigual, unul dintre cele mai populare branduri de modă din lume, care va deschide un magazin de 173 m.p. Acesta va fi primul outlet al Desigual în Romania și va pune la dispoziția cumpărătorilor gama variată de articole vestimentare cu design asimetric, imprimeuri intense și culori flamboaiante care au devenit emblematice pentru brandul de origine spaniolă.

Lista noilor chiriași continuă cu Various Brands (magazin multi-brand de articole sportive – 173 m.p.), U-Grow (accesorii pentru copii – 149 m.p.), Multibrand Street & Go (vestimentație casual – 320 m.p.) și Land Mobile (10 m.p.).

De asemenea, US Polo Assn., brand-ul oficial al Asociației de Polo a Statelor Unite ale Americii (USPA), a decis să își relocheze și extindă spațiul existent în FASHION HOUSE Outlet Centre București. Noua unitate are o suprafață de 321 m.p. și va cuprinde o selecție și mai amplă de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii la prețuri reduse pe toată durata anului.

De la începutul anului, am închiriat aproximativ 2,000 m.p. în FASHION HOUSE Outlet Centre București. Suntem încântați că branduri de top se orientează din ce în ce mai mult către business-ul de tip outlet și că acest model de distribuție devine tot mai popular în România. Ca și în alte piețe din Europa Centrală și de Est, FASHION HOUSE Outlet Centre este soluția preferată de retaileri pentru a-și optimiza stocurile și a obține profit suplimentar. Vom continua să îmbogățim mixul de branduri pentru a surprinde în mod plăcut cumpărătorii și, cu siguranță, noii chiriași ai proiectului FASHION HOUSE Bucureși vor completa în mod fericit oferta noastră” – a declarat Sorin Ioan Blaga, General Manager al Liebrecht & wooD Romania și FASHION HOUSE Outlet Centre București.

Și primul semestru al anului 2016 s-a încheiat cu succes pentru primul și singurul centru profesionist de tip outlet din România: În perioada ianuarie – iunie a.c., proiectul deținut de FASHION HOUSE Group în vestul Bucureștiului a atras, în medie, un chiriaș nou în fiecare lună, inclusiv branduri ca Triumph, Colin’s, Sport Vision, Issimo Home și R&R Boutique.

Deschis în 2008 în cadrul parcului de retail West Park, FASHION HOUSE Outlet Centre București este primul și singurul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de FASHION HOUSE Group, companie ce face parte din Liebrecht & wooD Group. Fiind localizat în mod strategic lângă centura Capitalei și având acces direct din autostrada A1, centrul comercial se află la doar 30 minute distanță de centrul orașului.

FASHION HOUSE Outlet Centre are o suprafață totală de 16,000 m.p. și găzduiește 70 de magazine, un food court și o parcare amplă cu 2,150 locuri. Printre chiriași se numără: US Polo, Adidas, Puma, Otter, Champion, Mango, Collective, Sport Vision, Lee Cooper, Tom Tailor, Guess, BSB, Stefanel, Camel Active, Lacoste & Gant, Triumph, Colin’s, Desigual. FASHION HOUSE Outlet Centre București oferă produse la reduceri permanente de 30 – 70% față de prețurile din magazinele obișnuite.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: