Niro Investment Group susține proiectul cultural Nocturnele de Poezie Contemporană al asociației ARCEN Niro Investment Group susține proiectul cultural Nocturnele de Poezie Contemporană al asociației ARCEN
Niro este partener al proiectului Nocturnele de Poezie Contemporană organizat de către asociația non-profit ARCEN și desfășurat în București vara aceasta până pe 5... Niro Investment Group susține proiectul cultural Nocturnele de Poezie Contemporană al asociației ARCEN

Niro este partener al proiectului Nocturnele de Poezie Contemporană organizat de către asociația non-profit ARCEN și desfășurat în București vara aceasta până pe 5 septembrie.

Festivalul oferă celor pasionați de cultură urbană o serie inedită de evenimente dedicate poeziei contemporane, care se petrece în timpul verii pe cel mai central acoperiș din București – terasa blocului Magheru One.

Aceste inițiative culturale sunt extrem de importante pentru oraș – prin cultură și artă ne păstrăm spiritul viu, beneficiem de ceea ce înseamnă recreere de calitate, ne apropiem de cei dragi prin împărtășirea pasiunilor comune și luăm pulsul orașului care merge mai departe. Compania noastră este alături de artiști și de asociațiile care în acest moment se reinventează și fac eforturi imense pentru a oferi un context constructiv în care spiritul creativ să se poată manifesta,” a declarat Zsolt Nagy, director general al Niro.

Sub sloganul – Nu putem fi sănătoși, dacă nu suntem fericiți, seria de evenimente se concretizează într-o experință unică pentru oraș: lectura sub cerul liber, noaptea, decorul experimental și selecția pieselor de către DJ-ii care urcă alături de poeți și public deasupra orașului înseamnă conviețuirea într-o stare de spirit specială care susține creativitatea.

Evenimentul aflat la a șasea ediție a debutat vineri pe 31 iulie 2020 și continuă în fiecare vineri și sâmbătă – programul din acest weekend include:

  • Vineri, 14 august, pe terasa blocului Magheru One, acces de la ora 18.30, poetul Ștefan Manasia iar de la ora 21.30, poetul Claudiu Komartin.
  • Sâmbătă, 15 august, la MercatoComunale – Kultur, acces de la ora 19.00, poeta Teona Galgoțiu.

Ediția din acest an aduce în fața publicului cea mai numeroasă selecție de scriitori și poeți consacrați, lecturi în premieră din volume nepublicate și dialoguri între poeți moderate de Răzvan Țupa.

Cei nouăsprezece scriitori care care vor fi prezenți la Nocturnele din acest an sunt: Florin Iaru, Radu Nițescu, Mina Decu, Răzvan Andrei, Gelu Diaconu, Miruna Vlada, Mitoș Micleușanu, Claudiu Komartin, Teona Galgoțiu, Ionel Ciupureanu, Răzvan Țupa, Teodor Dună, Simona Popescu, Mihok Tamas, Andrei Dosa, Ștefan Manasia, Sorin Gherguț, Adela Greceanu și Anastasia Gavrilovici.

Pentru mai multe informații legate de eveniment accesați:

https://www.facebook.com/AsociatiaARCEN/

https://www.instagram.com/asociatiaarcen/

https://www.arcen.info/

Link-ul eventului: https://www.facebook.com/events/1853450228128646/

Bilete pot fi achiziționate aici

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: