Nikolic, Tănase, Bokila sau Younes: Cine va da primul gol la Supercupa României Nikolic, Tănase, Bokila sau Younes: Cine va da primul gol la Supercupa României
Primul meci al sezonului 2013 – 2014, disputat miercuri seara între Steaua şi Petrolul,  a stârnit deja apetitul pariorilor, iar boomaker-ul britanic Stanleybet anunţă,... Nikolic, Tănase, Bokila sau Younes: Cine va da primul gol la Supercupa României

steauaPrimul meci al sezonului 2013 – 2014, disputat miercuri seara între Steaua şi Petrolul,  a stârnit deja apetitul pariorilor, iar boomaker-ul britanic Stanleybet anunţă, pe lângă opţiunile standard pentru un meci de fotbal, şi câteva pariuri speciale pentru Supercupa României.

Lupta care se va da pe teren între câştigătoarea Campionatului, Steaua Bucureşti, şi cea a Cupei, Petrolul Ploieşti, reprezintă şi unul dintre cele mai importante momente fotbalistice ale acestui an.

Jucătorul care va deschide scorul meciului, dar şi stelistul sau petrolistul care va primi cartonaş roşu sunt variante de pariere care pot aduce celor inspiraţi câştiguri serioase.

Jeremy Bokila (Petrolul) este favorit să deschidă tabela de marcaj, cu o cotă de 6.5,  în timp ce Cristi Tănase (Steaua), Stefan Nikolic (Steaua), şi, respectiv, Hamza Younes (Petrolul), au fiecare cotă 7 să fie primii sau ultimii marcatori ai meciului.

Stanleybet oferă cote şi pentru cei care pariază pe jucătorii de la Steaua şi Petrolul care pot primi cartonaş roşu. Cu o cotă de 10.0, Alexandru Bourceanu este văzut ca fotbalistul cu cele mai mari şanse de a primi cartonaşul care îl scoate din joc, la polul opus aflându-se Jeremy Bokila, cu o cotă de 30.0.

Jucător Steaua Cotă Jucător Petrolul Cotă
Alexandru Bourceanu 10.0 Filipe Teixeira 25.0
Mihai Pintilii 15.0 Marian Cristescu 25.0
Stefan Nikolic 20.0 Jeremy Bokila 30.0

Totodată, bookmaker-ul oferă o cotă de 4.50 pentru cei care pariază pe opţiunea alt jucător şi 1.15 pentru cei care cred ca nu se va da nici un cartonaş roşu.

De asemenea, Stanleybet are în oferta sa şi un pariu care face referire la modalitatea câştigării trofeului. Astfel, Steaua primeşte o cotă de 9.50 să câştige în extra time, pe când Petrolul una de 14.0. Ambele echipe primesc cota 13.0 în ceea ce priveşte posibilitatea câştigării meciului din penalty-uri.

Supercupa României va avea loc pe National Arena miercuri, 10 iulie, începând cu ora 20:45.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: