In urma adoptarii proiectului privind acordarea tichetelor de masa in format electronic, Up Romania – noul nume sub care functioneaza Chaque Dejeuner Romania in...
Logo Up RomaniaIn urma adoptarii proiectului privind acordarea tichetelor de masa in format electronic, Up Romania – noul nume sub care functioneaza Chaque Dejeuner Romania in urma unui proces de rebranding –  anunta ca va emite cardurile de masa electronice Cheque Dejeuner. Acestea vor circula in paralel cu tichetele de masa pe hartie, alegerea formatului fiind la aprecierea angajatorului.

„Introducerea tichetului de masa electronic este un pas natural in evolutia pietei din Romania, acest format fiind utilizat in alte tari de mai mult de un deceniu. Grupul Up are o experienta de peste 15 ani in lucrul cu acest suport, ceea ce ne ofera un know-how solid si o serie de proceduri care ne ajuta sa simplificam procesul de implementare pentru piata din Romania. Suntem pregatiti in orice moment sa emitem tichetele de masa in format electronic, in acest moment asteptam doar obtinerea licentei, o etapa obligatorie pentru absolut toti emitentii acestor produse”, spune Elena Pap, director general Up Romania.

Tichetele de masa in format electronic Cheque Dejeuner, emise de Up Romania, se vor supune acelorasi norme, precum tichetele in format fizic. Astfel, acestea au aceeasi valoare nominala, stabilita prin lege (in prezent, 9.35 lei), se acorda dupa aceleasi reguli – cate 1 tichet pentru fiecare zi lucratoare sau interval de 8h (in cazul angajatilor care lucreaza in ture), sunt destinate exclusiv achizitionarii produselor alimentare, parcurg etape similare din punct de vedere al procesarii comenzii si respecta restrictiile privind interdictia achizitionarii de produse nealimentare, tigari sau bauturi alcoolice.

„Tichetul de masa in format electronic va fi emis sub forma unui card, ce nu va putea fi insa folosit precum un card bancar pentru retragerea de numerar de la bancomat. Cardul va putea fi utilizat pentru plati in reteaua partenerilor care au contract de acceptare la plata a tichetelor de masa pe suport electronic incheiat cu Up Romania si va oferi o serie de avantaje, precum posibilitatea utilizarii unor fractii din valoarea tichetului de masa”, adauga Elena Pap.

In ceea ce priveste beneficiile pentru angajatori, tichetele de masa electronice ofera oportunitatea introducerii unui nou instrument de plata pentru recompensarea angajatilor si presupun  operatiuni de distribuire doar in momentul emiterii initiale a suportului electronic. Pentru magazine, aceste tichete de masa electronice aduc decontarea imediata a sumelor utilizate.

Tichetul de masa electronic de la Up Romania va fi emis in parteneriat cu MasterCard si este un card de tip contactless, cu tehnologie sigura si moderna, care ofera o utilizare rapida la comerciantii ce afisaza sigla PayPass, pentru plata sumelor mai mici de 100 de lei, fara a mai fi nevoie de introducerea codului PIN.

Activarea cardului Cheque Dejeuner, precum si accesarea informatiilor despre sold, se pot face prin platforma online, din spatiul personal dedicat fiecarui utilizator, pe baza unui username si a unei parole. Tichetele de masa in format electronic Cheque Dejeuner vor putea fi utilizate, la fel ca si tichetele in format fizic, pentru plati intr-o retea nationala de parteneri afiliati.

Grupul UP comercializeaza produse si servicii sub diferite forme : cecuri, carduri sau aplicatii mobile in 14 tari. Portofoliul de clienti numara peste 26 de milioane de persoane din intreaga lume. Grupul UP reuneste 2300 de angajati si a realizat, in 2014, un volum de emitere de 5,8 miliarde de euro. Up Romania a fost infiintata in anul 2002 si deserveste peste 20.000 de clienti. Portofoliul de produse Up Romania include tichetele de masa, tichetele cadou, tichetele de cresa si tichetele sociale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: