1 din 100 isi citeste cu atentie mesajele. 1 din 100 simte cand i se pregateste ceva. 1 din 100 are ocazia sa participe la un...
1din100_tullamore dew1 din 100 isi citeste cu atentie mesajele. 1 din 100 simte cand i se pregateste ceva. 1 din 100 are ocazia sa participe la un eveniment unic. 1 din 100 stie care este diferenta dintre Irish Whiskey, Scottish sau American.

Alege sa fii 1 din 100 si afla mai multe despre Tullamore D.E.W., un whiskey distilat si invechit in Irlanda, unic in categoria sa gratie gustului sau distinctiv obtinut in urma proceselor specifice de distilare si maltuire. Caracterul unic, specific irlandez, este oferit de compozitia originala Tullamore D.E.W. – un amestec din 3 tipuri de whiskey: pot still whiskey, malt whiskey, grain whiskey.

Campania 1 din 100 a fost creata pe plan local de catre agentia de comunicare ATELIER SAPTE, impreuna cu reprezentantii distribuitorului Tullamore D.E.W. din Romania, Alexandrion Grup. Insight-ul acestei campanii a pornit de la datele de research, care au revelat faptul ca in Romania, orice consumator roman de Irish whiskey face parte dintr-un grup select, de “1 din 100”.

Platforma “1 din 100” este declinata in campanii tactice, al caror mesaj-umbrela a devenit “1 in 100 Ready for any challenge”. In fiecare dintre activitatile tactice, la mesajul-umbrela se adauga cate un strop de spirit irlandez, transpus in sintagme ca „1 din 100 ia viata in cantec”, „1 din 100 zambeste in fata provocarilor” sau “1 dintre rebeli, 1 dintre poeti, 1 din 100”.

De asemenea, pagina de Facebook Tullamore D.E.W. www.facebook.com/tullamoredew este locul unde se intalnesc cei “1 din 100”. Aici, brandul le ofera continut relevant celor considerati parte din acest grup select al cunoscatorilor unui whiskey autentic irlandez.

In Romania, Tullamore DEW face parte din portofoliul Alexandrion Grup (www.alexandrion.ro). Infiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania.

Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice: whisky, brandy,vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: